Komentari na vest

Milena Delić: Podnosim neopozivu ostavku zbog pritisaka iz Partizana

B

Bracna soba

pre oko 2 meseca

Nije izdrzala ceo mandat samo zbog svog muza i sportskog sektora i kancelarije rss
B

Bravo

pre oko 2 meseca

Neka zove siki sad udovicica stajica d. pesic peruna , mozda mu pomognu
K

Koš po koš

pre oko 2 meseca

Kako cu sad legalizovati kvadrate kuku mene
T

Tri cetiri sad

pre oko 2 meseca

A sta kaze sad nemanja stajic , cisto pitam za druga
B

Buda

pre oko 2 meseca

Gle cuda sledeci predsednik Milan Vujko
r

rumenka

pre oko 2 meseca

Nisam neki fan te predsednice a ni neprijatelj , ali je toliko kardinalnih gresaka napravila da ce trebati dosta vremena da se to sve popravi . Ne znam koga je slusala ali ko god je to bio pogresno je savetovao
F

Flasica

pre oko 2 meseca

Povedi i ove iz sportskog sektora , oni su te i prodali sa svojim pogresnim savetima.
C

Cena maloprodajna

pre oko 2 meseca

Molim te povedi i teodorovica sa sobom
R

Rzs

pre oko 2 meseca

Smesno je i iluzorno pricati o njoj , njenom muzu , kad se zna sta su uradili za 4 godine , jedno velikp NISTA. Devastirali su savez doveli ga pucanja ljudima je bas prekipelo bilo od bahatosti, osionosti ,neznanja ,kadrovskih resenja .
B

Branka debeljuca

pre oko 2 meseca

Svemu dodje kraj pa i tiraniji bracnog para , niko nece nasesti na ove njene zalopojke i floskule "ja zivim za rukomet , a ne od rukometa" kad svi znaju da je zivela od rukometa i to jako lepo . Njen problem su katastrofalni rezultati 19,21,22, mesta neodlazak na olimpijade , svetska prvenstva , tu je srz problema a ona spinuje.sto nije nesto rekla o rezultatima seniorskih reprezentacija . A tek njen muz ? Tu ne treba trositi reci i zato putuj igumane i ne pitaj za manastir
S

SB

pre oko 2 meseca

Vrlo interesantno kako se ovde odma istrci da se uperi prst u Partizan., on vrsi pritisak. Dok na primer u fudbalu o primeni pravila svi znamo ko stoji iza toga ali niko ne sme da pisne odakle je pokrenuto to.
S

Soichiro

pre oko 2 meseca

Osnovna skola i srednja u sekcijama treba da prave sportiste, a mi smo prebacili privatnim klubovima da uzimaju pare roditeljima da bi se uipste bavila sportom... Zabraniti mlade kategorije i vratiti sport u skole.
А

Анђелић

pre oko 2 meseca

Uz tadašnju finansijsku pomoć predsednika Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića... Прочиташ овај део и не мораш даље.
1

12345ss

pre oko 2 meseca

KATANAC NA JSD!!! STO PRE!!
M

Mijajilo

pre oko 2 meseca

Ista prica i u odbojci. Eto mi sudije. Jedan covek nas pod izgovorom da ga neko stiti upropastava. Lazira, mulja i svi cute. A on zapeo kao sumanut da objasni kako je najpametniji. Ova Delic se makar sklonila. Kad ce ovaj iz sudijske odbojkaske ne zna se. Savez cuti
G

Gost 38292

pre oko 2 meseca

Oss naibolji savez u Srbiji 100 godina ispred svih!
N

Nekson

pre oko 2 meseca

@Gost 38292 Aha. Kada drzava daje pare, svako zna da ih trosi. Pa u cemu je onda najbolji? I trosenju ili u danima godisnjih odmora i licnom bogacenju. Uz to se kupila neka diplomica, neki master, malo nasaramo biografiju i eto prototipa modernog srpskog sportskog radnika. Umalo da zaboravim. I zaposli se i po neka svastika. Cisto da se nadje na prijavnom desku, da ne bude da u savezu bas nikoga nema.
V

Volley 1

pre oko 2 meseca

Nekson Olimpijski šampion predsednik Igracice koje su osvajale medalje zamenici.Pravi se nacionalni centar jedini savez koji ce ga imati posle fudbala.Prenose ae utakmice iz lige ne kao kosarka gde nacionalna liga i ne postoji.Sve selekcije imaju sjajne uslove za rad.Placene sudije u 2 lige.5 godina bila placena evropa svima koji su igrali iz Srbije.Ovbe selecije 2011,2019 bile prvaci evrope a zene prvaci sveta 2018 i 2022.Dve vezane olimpijske medalje.Imamo sudije koje sude ligu sampiona i finale olimpijade.Imamo ljude koji su u vrhu svetske odbojkaske federacije a to nema.nijedan savez u Srbiji.Odbojkas je ministar sporta.Zenska ekipa.od nezavisnoti Srbije samo dva puta nije bila najbolji tim Srbije u izboru OKS.Najvise devojcica se bavi odbojkom u Srbiji.Najvise medalja od 1995 do danas je donela odbojka u Srbiji zajedno muska i zenska.Rukomet je nisko pao.Kosarka do 2016 zene nisu bile na OI.Muslarci preskocili 3 olimpijade.Zenski vateroplo katastrofa.Zenski fudbal takođe.Odbojka je imala.od 1995 uvek ekipu na olimpijadi.Nema ili jako malo otkaza ima svi igraju za reprezentaciju uvek Nema talqsanja i ružnih stvari predika utakmica kazni itd u nacionalnim ligama .
F

Fuj

pre oko 2 meseca

I ova izvelica izdajnika, piiiii
K

Komunista

pre oko 2 meseca

Idu teski dani ,kada se Jovanovic taster i kum pitaju oko raspodela u rukometu. Covek koji je najvise ljudi namestio ,da je ziveo u vreme Tita barem bi hiljadu zavrsilo na golom otoku.
N

Ne brini

pre oko 2 meseca

Sve se vraca u zivotu kao bumerang
K

Komunista

pre oko 2 meseca

Svi su oni iz Ns i Jovanovic taster i kum ,Jeftic,selektor i direktor reprezentacije. Podelili se na dva tabora. A gde je tu Zvezda najveci brend.
P

Peran

pre oko 2 meseca

Pa naravno da je problem uvek i u bilo kom sportu Partizan
D

Dobro pamtim sve..

pre oko 2 meseca

Sam dolazak Delicke je bio po istim principima po kojima je otisla, samo joj tada nije nista smetalo, danas joj smeta sve...kaze da ona zivi za rukomet, a ne od rukometa sto je LAŽ Dok je igrala u Radnickom, Somboru, Dinamu....uvek je imala velike ugovore....kasnije kad je zavrsila karijeru postala je delegat i naplacivala taksu, kasnije kad je postala predsednik RSS odmah je zasnovala radni odnos plata 2.000 eura, kola, telefon, kartica...da li je to zivot za rukomet ili zivot od rukometa....za vreme dok je bila u RSB najgore stanje u rukometu, vozdovac se ugasio, nisu imali zenski klub u SRLS, postavila mikica za gs rsb da pokriva Tankoviceve poslove...i inspekcija je o tome pisala, sta je bilo sa Rumom pa je ministar morao da reaguje...sve svoje prijatelje si izdala jer si sada druga osoba od kako si postala predsednik RSS....gde ti je stana Vukovic, perun, butulija, jaran...
S

Sve sto bilo je

pre oko 2 meseca

Ima nas dosta koji znamo sve i njoj i njenom muzu i njihovim nepocinstvima , ostale joj prostorije od 2 mil evra i najlepsa kongresna dvorana od koje su ona i atlet majca napravili magacin
m

madjija

pre oko 2 meseca

ispade da AV daje svoje lične pare teškim radom zaradjene a ne iz budzeta. Ako je ovo istina treba istraziti do kraja i kazniti, kao i u ostalim sportavima (fudbal naročito i košarka).
W

Wade

pre oko 2 meseca

A koji to predsednik daje svoje licne pare u sport ? Da nije Makron finansirao Olimpijske igre ili Šolc EP?
M

Milan bbb

pre oko 2 meseca

Navijaci - mera za glupost!
T

Tacka

pre oko 2 meseca

Nema sporta u Srbiji.
M

Mi rukometaši

pre oko 2 meseca

Pi navici na OI navijamo za odbojkašice i košarkaše,vaterpoliste jer naših NEMA tamo!Milena generacijo....
G

Gost 3822

pre oko 2 meseca

2 posto devojčica i oko 3,4 posto dečaka trenira rukomet.Na OI zenske ekipe nema od 1990 Muskih nema od 2012 Sa druge strane u Pariz ide košarka sa obe i odbojka sa obe ekipe.Osvajali su medalje i 2016 kosarka i odbojka i odbojka 2020.Ugasila se kod žena 2 liga ima u Vojvodini 1 grupa samo .Imamo u 1 ligi kod zena 5 klubova u grupi Beograd.Kadetkinje su doživele katasteofu 2024 kao i sve ostale mlađe selekcije.Liga nam je amaterska.Dece nema.Seniori i seniorke iz grupe izaci na EP i SP.ne mogu.Na TV rukometa nema.Ne znam sta se promenilo od kad je dosla.Ako je vracen dug to je pozitivno ali to ne menja ništa.Pali smo nisko kao sport.
M

Miki mali

pre oko 2 meseca

@gost Sve ok.. samo nisi objasnio kako predsednik UO RS moze uticati na gasenje klubova.. ili jos uvek ne znas da je to u nadleznosti predsednika kluba koji je sposoban ili nije sposoban da vodi klub..jel mu predsenik UO RS obezbedjuje termine u skolama, obezbedjuje novac da plati prevoz do drugog grada, vrsi promociju rukometa u njegovoj sredini da privuce decu, .. eto samo pitam I ako je to sve DA onda da ukinemo predsednike klubova Hocemo li tako..
T

Toza Kikinda

pre oko 2 meseca

Nema dece kod nas.Odbojka uzela sve devojcice a fudbal decake.Popularni su sportovi.Kod nas dođu koji otpadnu kod njih a tako se ne pravi igrac tim i nema rezultata.Ni jedan klub nema selekciju nego daj sta imas.Posle ti isti idu u repku.Naravno da nema rezulatata.Bez rezultata nema popularnosti i para u rukometu kao sportu.Niko više nece da radi volonterski.Odbojka i kosarka imaju decu clabarine i svaka im cast.100 godina su ispred nas

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Da je rekla zbog pritiska iz Vojvodine pa da razumemo pošto Vojvodina ima Selektora ,Ima direktora reprezentacije,ima direktora Saveza vrlo verovatno da će novi predsednik saveza biti Dušan Bajatović direktor Srbija gas i predsenik upravnog odbora RK Vojvodina tako da Milena ne laži i ne prodaj nam maglu ovde.
A

Angina

pre oko 2 meseca

Bojan urosevic je sve u pravu koje spinovanje od strane vojvodine i saveza oni imaju sve funkcije u savezu cak ste i momica zaboravili koji je clan uo rss i vujin direktor i rojevic selektor i u dilu sa sljivom i milenom svi bili protiv partizana . .
E

Eto..

pre oko 2 meseca

Bajatovic covek iz rukometa na celo saveza.. a zna se kako je dosao i na celo vojvodine Bas nam takvi trebaju..
F

FF

pre oko 2 meseca

Ovi iz Vose su tu zbog rezultata, odmah su to pokazali protiv Spanije. Vujin ima iza sebe sto nema ceo Partizan zajedno. Mozete kucati 10000 komentara. A vi pokazujete na koji nacin pokusavati do titule.
M

Mrmot zamotao cokoladu

pre oko 2 meseca

Angina@ Ciji su Zeljko,Brkovic,Zivkovic isto iz Vose.
G

Gost nedragi

pre oko 2 meseca

Do jutros su stoprocentno svi koji ovde komentarisu(da ne kazem mlate) bili za to da Delic i celi upravni odbor odu iz saveza. Apsolutno svi! Losi rezultati A selekcija,kuknjava na strance selektore,manjak mladih igraca, uzasna liga... I uglavnom ok stavovi. Cim je ova "okarakterisala" Partizan kao nekoga ko zeli promene, zvezdasi listom staji na njenu stranu i najgore moguce pljuju po Partizanu. Od jutros su vam sjajni rezultati A selekcija, vrhunske su vam domace lige, mladi talenti iskacu kao na traci, sve je bajno i sjajno! Pa,stanete li nekad pred ogledalo? I sta vam ono kaze? Uplasite li se malo za sebe? Kako se tako zivi nije mi jasno?
M

Mrmot odmotao

pre oko 2 meseca

Zivkovic brka i zeljko su sljivini a samim tim i vojvodine
o

ostojicaaa

pre oko 2 meseca

Taj partizan eee.. Dokle vise?? Ja vam kažem, ceo Jsd je pred gašenjem.. Mnogo nemira od njih al u svakom sportu.
1

12345ss

pre oko 2 meseca

Njih treba pod hitno ugasiti. Oni su najveće zlo srpskog fudbala. Istureno odeljenje hrvatske obaveštenje službe. KATANAC POD HITNO!!!
c

cicko64@gmail.com

pre oko 2 meseca

...jadna C.Zvezda taj okupatorski Partizan u sve se meša ...dosta više!!!
B

Baš je....

pre oko 2 meseca

....kontra,pošto ste vi naivni kao francuska sobarica.....
M

Moralna gromada

pre oko 2 meseca

Zanimljivo kako si moralna osoba a da prozboris koju o Ženskom rukometu konkretno o šampionu i pritiscima na sve klubove da samo jedan može biti prvak
X

Xyz

pre oko 2 meseca

Partizanovac, evo predlazem da se Partizannproglasi sampion9m beskonacnosti ako je to visi interes, pod uslovom da se ne mesaju ni u sta drugo.
B

Banja_Slatina

pre oko 2 meseca

Jeste, bas je pogurala zenski rukometni klub CZ i Vujka. Zato su morali jednu godinu igrati drugu ligu a usao Temerin bez ikakve prednosti u odnosu na ZRKCZ. Isto tako Milena Delic je javno prozivala Vujka da je na SP vrbovao reprezentativke Srbije da predju u ZRKCZ. Sve to vjerovatno rade u dosluhu da zavaraju trag pred inteligentnim grobarima, ali ne znaju njih dvoje na kakvu su pamet udarili. Ne date se vi prevariti.
A

Ako se....

pre oko 2 meseca

....osećaš sada bolje to je super,samo nije dobro živeti u lažima....
G

Gromada 2

pre oko 2 meseca

ne vidim kakve veze ima Partizan sa ženskim rukometom a ove godine je uloženo mnogo para da zrk cz bude tu gde jeste i opet se zvali presednici drugih klubova i sudije nimu seoskim ligama se ne ucenjuje tako xD
1

12345ss

pre oko 2 meseca

Katanac za jsd pod hitno
P

PAOKara

pre oko 2 meseca

Partizan je bio zadnji put prvak 2012-te godine.I onda dodje neko da prica o pritisku.
Z

Znam čoveče....

pre oko 2 meseca

....i sve mi je jasno,samo je Zvezda zbog toga kriva....
!

!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

pre oko 2 meseca

pa zato i jeste pritisak, jer vas nema nigde,ne mozete nista posteno !
N

Neksus

pre oko 2 meseca

Iskreno malo mi je nedoreceno sve ovo.Kakav vid pritiska je bio u pitanju,zar se nije moglo resiti zakonskim putem ili cak i Vucicu da se obrati,ako je bilo pretnji njoj ili porodici zasto nije postupak prema njima pokrenut i da zavrse u zatvoru na duze vreme.Ko su ti ljudi iz Partizana,ako imate dokaze dajte ih na uvid,dajte da zatvorimo tu gamad i odstranimo ih iz sporta i drustva uopste.Ljudi ja jesam navijac Partizana vise od cetrdeset godina,ali oko ovakvih stvari svi mi navijaci bez obzira za koga navijali ili ciji je klub u pitanju moramo biti slozni ako zelimo boljitak sporta u Srbiji.Ujedno smatram da gospodja Delic nema potrebe da da otkaz ako je radila dobar posao za rukomet,vec da joj se treba pomoci u tome.
L

Leksus

pre oko 2 meseca

Neksus ne poznajes situaciju i nemoj da dajes pausalne ocene vojvodina 10 godina mesetari a njeni rezultati rada su katastrofa
@

@Leksus

pre oko 2 meseca

Nisi razumeo poentu komentara.Ukratko,daj dokaz za pritisak,radjen dobar posao,pa gde smo na rukometnoj sceni itd.
N

NPs

pre oko 2 meseca

O cemu ova zena prica i prebacuje lopticu a reprezentacije nemaju plasman ispod petnaestog mesta Bruka
.

.......joo...

pre oko 2 meseca

.....gde prebacuje lopticu?
k

komedijaaaa

pre oko 2 meseca

A muz joj iz partizana hahahahah
S

Sotir

pre oko 2 meseca

Pa mozda se posvadjali???
n

nekoo

pre oko 2 meseca

Pazi konstataciju, opstrukcije od strane Partizana, njen muz do pre mesec-dva dana bio predsednik skupstine rk partizan, gen sec saveza bivsi dugogodisnji trener partizana, sudisku organizaciju vodi dugogodisnji bivsi igrac partizana i to su sve njeni najblizi saradnici a da ne pominjemo sadasnju strukturu partizana koja je iste stranacke opredeljenosti i blisko saradjuje sa muzem doticne. i najveci paradoks od svega, ruse je ljudi iz partizana da bi na celo saveza dosao covek iz zvezde. Jadan nam je rukomet od svih ovakvih likova
T

Tačno...

pre oko 2 meseca

.....vi ste bajni,vi ste divni eto ona žena čoveka koji celi život u partizanu i zato kontrira mužu da postavi čoveka iz Zvezde,šta bre sve pišete....
N

NoName1

pre oko 2 meseca

Pa lepo piše za onoga ko zna da čita. Ptitisak iz jednog kluba kreće od pre mesec dana. Gle čuda, baš od trenutka kada su u Partizanu smenili njenog muža
n

nekoo

pre oko 2 meseca

jel vi bas toliko ne znate da citate, rekao sam da je to paradoks ako znas sta ta rec znaci, nema ovo veze ni sa partizanom ni sa zvezdom vec sa ljudima koji su u rukometu. a za ovoga strucnjaka, njenog muza nisu smenili nego se on sklonio sa funkcije a zasto je to uradio nije tesko shvatiti
N

NoName1

pre oko 2 meseca

@nekoo.... Naravno da nije teško shvatiti zašto se čovek povukao. Verujem da je čovek dovoljno inteligentan da između Partizana i supruge izabere SUPRUGU. Meni je logično da čovek neće da pritiska savez na čijem je čelu njegova žena
I

Izlazna vrata

pre oko 2 meseca

Partizan nije vise hteo da trpi torturu saveza
J

Jooooooj...

pre oko 2 meseca

.....muko moja,svi savizi su samo protiv vas i samo protiv vas,ja ne znam kako izlazite na kraj,držite se,sad će koji milion da legne....
u

ulazna vrata

pre oko 2 meseca

A gde je taj Partizan 10 god? Jedinu torturu su trpeli igraci jadni treneri koji su se zadesili u Partizanu! Gde su bili Mandici , Jovanovici , Samardzici ti Veliki Partizanovci celu deceniju na Memlaku ... Sto nisu stvarali veliki klub kad su tako puni ljubavi ? Sad ruse Vojvodinu na sve moguce nacine , ali ima jedna zanimljivost ... svi su Oni jeli iz tog tanjira , svi su igrali i dobro zaradjivali u NS. Vojvodina je napravila i od Cirkovica igraca i trenera ! Klasicni JANICARI ! Nego pustite Vi Delicku , sta je sa timom , nece Visekruna zabijati golove!?
M

Muzic puzic

pre oko 2 meseca

Sramno saopstenje
Д

Ддд

pre oko 2 meseca

Кад би и у другим спортовима давали оставке због притисака једног другиг клуба...али тамо је више пара него у рукомету,па ћути и трпи
к

кјјјјј

pre oko 2 meseca

као из партизана а муж јој је човек који је наводно отишао из тог клуба ту ведри и облачи
A

Ammmmmmamam

pre oko 2 meseca

Šablon za pisanje saopštenja svakog na državnoj funkciji: zahvaliti AV (više puta) i potkačiti Partizan (iako je devastiran i marginalizovan, sa 0 uticaja).
H

Hahahaha...

pre oko 2 meseca

.....hahaha pa da naravno vi nikada i ništa niste....čovek na ranu da vas stavi....
Л

Лаик

pre oko 2 meseca

Чисто да се види, ако је неко заборавио, на који начин функционише ово СД. А сутра ће њихови тренери да нам тобоже држе моралне лекције. Гробари српског спорта!