Majdov bljuje vatru posle eliminacije sa OI: Satanistički smećari!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.24. | 20:29

Srpski džudista nije štedeo nikoga posle eliminacija sa Olimpijskih igara

Mnogo se očekivalo na ovim Olimpijskim igrama od srpskog džudiste Nemanje Majdova. Sanjao je ovaj momak medalju u Parizu koja bi bila kruna već sjajne karijere, ali sve se neslavno završilo već posle prvog meča u osmini finala. Majdov je dobio čak tri kazne od sudije koje su automatski značile i poraz protiv Grka Teodorosa Celidisa.

Sve ovo je u najmanju ruku šokiralo Majdova koji je završio u suzama ne verujući šta se dogodilo već na samom startu takmičenja u Parizu.

Izabrane vesti

Posle svega, Majdov je poslao žestoku poruku na društvenim mrežama, ne štedeći reči, udario je po svima, a pre svega sudijama.

Poruku prenosimo u celosti:

"Satanistički smećari, seme im se sudijsko zatrovalo. Diskvalifikovati me nakon dva minuta i ne pružiti mi šansu da uopšte pokažem bilo šta... Jesu vam to te vrednosti i taj sport i Olimpijske igre, smećari obični? To vam je sve, vratiće vam se svaka suza go**a satanistička".

Nastavio je u istom tonu.

"Jedino tako me i možete zaustaviti klošari. Džudo uništen i popi*an sport. Sto odsto sudijska kontrola ishoda meča... Prođe onaj koji hoće da se sagne i da im se klanja. E pa to od mene nećete dočekati nikada, takva medalja mi i ne treba, smećari nesretni. Četiri godine nas nabijaju, 15 kvalifikacija, ćutiš jer da te ne oštete na Olimpijadi i dođeš i opet klasika, pošalji ga kući dok se još nije ni zagrejao.

Na kraju...

"I vi novinari, nisam izgubio, niko me nije porazio, to je malo teže za izvesti, već su me diskvalifikovali na tri kazne koje su izmislili i izbacili. Nije suđeno, ne daju. Jer trenutno u ovom sportu ne osvajaju najbolji, već moraju satanisti da ti dopuste da osvojiš. Pi**m im se na sve. Za dalje ne znam, dok su ova njihova nova pravila, ja nemam i ne želim da trošim vreme i toliku žrtvu podnositi za ovaj sport, jer nema nikakvog smisla", napisao je Majdov.



tagovi

Nemanja MajdovPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara