Komentari na vest

Maja Aleksić posle odlične partije: Znamo kako da pobedimo Poljsku, jedva čekamo taj meč

D

Dukezzz

pre 9 meseci

Koliko je lepa Maja, Vlahovic i ona bi bili super par❤️
o

odluči se više

pre 9 meseci

Sad igra za procenat.Pa je matora.Pa nema mesta .Pa je menadžer gura.Pa onda najbolja u Srbiji ikada.Pa sad ovo.Opsesija je čudo.
D

Dukezzz

pre 9 meseci

Ja sam samo rekao da je lepa brate, sta pricas?
l

lepo reče

pre 9 meseci

Najbolji sportista Srbije.Ne volimo mi sport nego medalje.Srbijo među šljivama.
0

07

pre 9 meseci

Ne bi se ja složila da je to najbolji sportista Srbije ikad rekao, a taj što je to rekao je daleko od najboljeg sportiste
n

najlakše je na OI

pre 9 meseci

Ma.odmah da nam daju medalju.Šta ima da se igra.Sve matematika.Kako je sve lako na tastaturi.Ja mislim ako odemo sa muškarcima u Pariz imamo 2 lake u grupi.Znači u četvrtfinalu smo.Sa jednom pravom utakmicom smo realno u polufinalu.Onda je sve moguće.Košarkaši ako se plasiraju samo da Amere izbegnu.Jokić nas sam vodi do finala.Nema od koga da se izgubi.Imamo šanse za dve medalje u Parizu u muškom sportu.Iz Tokija od dvoranskih samo ženska odbojka uzela medalju.Samo da Jokara bude tu i da se izbegnu Ameri.
0

07

pre 9 meseci

Imamo mi najviše šanse sa basketašima 3x3 da osvojimo zlato. Sa njima imamo više šanse nego sa košarkašima, odbojkašima i odbojkašicama zajedno
R

Rubikova kocka

pre 9 meseci

Koliko sam shvatio pobijedimo Poljakinje i polufinale bi trebalo da bude sa Holandjankama i onda finale najvjerovatnije protiv Italije(Nigerija i Rusija) ili Turske (Kuba) samo jako djevojke ❤️💙🤍🇷🇸
B

Brundo

pre 9 meseci

Tako nekako.Prvo bi u osminifinala igrali protiv Ceske/Azerbejdzana.U cetvrtfinalu protiv Nemacke/Belgije.U polufinalu protiv Holandije/Bugarske.
D

Dzaba Kubik

pre 9 meseci

Slabo ti to nesto kapiras
k

kaži nam brundo

pre 9 meseci

Da li može neko da iznenadi kao Češka Francuze 2021?Veliki Rezende mag odbojke ode kući.Da li sada neko može to da uradi kod žena koje su labilnije?Nikad se ne zna.Lopta je okrugla.Poljska u košarci prošle godine napravi iznenađenje.Bih dobi Slovence.Nas ta Italija.Kaži nam dobri naš Brundo?
B

Brundo

pre 9 meseci

Tesko, osim ako nisu kalkulacije zbog daljeg takmicenja.Svakog dana postoji sansa da ti avion padne na glavu.Ta sansa nije velika ali postoji.Tako i u sportu.Za sve postiji sansa, a koliko je ona realna je druga stvar.Mogla je i Poljska veceras da izgubi od Madjarske ali je ipak pobedila 3-1.Madjarska i Slovenija ispadaju iz nase grupe.
B

Brundo

pre 9 meseci

Ko pobedi sutra najverovatnije ce biti A1 i imace laksi zreb za dalje.U suprotnom delu zreba su Italija i Turska, a bice i Poljska ukoliko sutra izgubi.
P

Poljak Carinik

pre 9 meseci

Poljska malo jača od kisele vode
a

auuu

pre 9 meseci

Poljska zemlja odbojke.Da se kod nas odbojka voli kao tamo gde bi nam bio kraj.Naša liga za njihovu topla limunada.Imaju klubova ko Srbija igračica.Pune hale uvek u ligama.Kad igra reprezentacija praznik sporta.Poštovanje veliko za njih.U medijima je odbojka kao i fudbal zastupljena.Velika su ulaganja.Napune stadion za utakmicu odbojke u 1 kolu EP.Nezamislivo za nas.Imaju kult reprezentacije.Zemlja odbojke kratko jasno.Mogu da budu 8 odbojka se voli i neguje.Respekt