Komentari na vest

Mahoms prosečan, baci dve presečene lopte i opet pobedi, Sejntsi su hit, sjajni Elvin Kamera (VIDEO)

N

N!1

pre 3 dana

Nije igrao koliko treba nego im je taktika bila da uspostave dominaciju trcanjem jer su bengalsi bas oslabljeni na liniji skrimidza. Presecena lopta jeste bila fenomenalna, to stoji Sto se same utakmice tice, i ako si bengalsi sami krivi ne moze se pobeci od toga da sudije mali i navlace za KC u (manje-vise) presudnim momentima. Sejntsi posle Vajkingsa najprijatnije iznenadjenje, fantasticni u oba smera. i covek se ne zove Elvin vec Alvin. Malo se priucite i kao sto covek iznad napisa...ako vec zelite da pisete o NFL-u barem ispratite malo taj sport
r

rea

pre 2 dana

Ne da su želeli, nego su po povrede Pačeka i imali totalno dominaciju po zemlji, ali to ne menja činjenicu koju sam napisao - Mahoms je igrao koliko treba. Što se Saints-a tiče - brutalne 2 utakmice, Kamera je ponovo onaj od pre povrede, definitivno. Što se Vikinga tiče, oni pokazuju kako hvatački korpus čak i od totalno neartikulisanog QB-a, kakav Darnold zasigurno jeste, napravi pristojnog startnog QB-a.
N

N!1

pre 2 dana

Sve je lako kada imas Dzastina Dzefersona kao opciju. Nadam se da nije teze povredjen ali decko je klasa za sebe..
r

rea

pre 3 dana

Ne znam zašto pišete tekstove o NFL-u, ukoliko ne pratite, ili nemate stručnih ljudi za to? Mahoms sinoć nije bio prosečan, već je igrao onoliko koliko Čifsima treba u ovom periodu sezone a, te presečene lopte su bile savršenstvo korner bekova Bengalsa, a ne njegove greške. Drugi intersepšn je nešto što se vidi jednom u 10-15 godina - hvatanje jednom rukom u punom trku, pritom savršeno markirajući hvatača - bolesna situacija!
B

Bon.Jovi_985

pre 2 dana

Ti si kao stručnjak, a odvališ takvu glupost? 4& 17 na svojoj polovini ispod minuta do kraja utakmice i to je "koliko treba"? Idi gledaj neki drugi sport....Do sinoć je Mahoms imao negativan skor protiv Burousa, koji ga je dva puta izbacio iz plejofa. Koliko se ne vole videlo se prošle godine u plejofu, prozivali se i pre i posle utakmice, čak se i gradonačelnik Sinsinatija uključio u tu priču.
r

rea

pre 1 dan

@Bon.Jovi_985, Barou je jednom izbacio Mahomsa iz PO. Rezultat u njihovim plej of mečevima je 1-1, dok je ukupno 3-3. Elem, kakve tačno veze ima to što su na minut pre kraja bili na svojoj polovini? Da li si ikada gledao NFL, kada je to tebi "neviđena sreća pobediti"?