Ljubica Milojević (MN Press)
Ljubica Milojević (MN Press)

Loše vesti iz Lajkovca: Železničar ostao bez Ljubice Milojević

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.03.22. | 14:12

Mlada igračica na poziciji srednjeg blokera u finalu Kupa Srbije doživela povredu prednjeg ukrštenog ligamenta

Svi prisutni u dvorani u Lajkovcu zaledili su se na desetak minuta početkom četvrtog seta finala Kupa Srbije. Odbojkašica Železničara Ljubica Milojević doživela je povredu, posle koje je dugo ostala da leži na terenu. Doktori su joj odmah sa zavojima fiksirali levo koleno i pomogli joj da dođe do klupe. Nikome nije bilo lako da gleda...

Pribojavali su se i njeni najbliži i ljudi iz kluba i gledaoci, da je u pitanju ono što nijedan sportista ne voli da čuje. Nažalost, posle pregleda ispostavilo se da jeste - povreda prednjeg ukrštenog ligamenta levog kolena. Ono što celu situaciju čini težom jeste to što je mlada Ljubica već imala dugu pauzu zbog iste povrede samo na drugoj nozi.

Izabrane vesti

"Povreda nije laka, ali sigurna sam da ću i iz ove situacije izaći kao pobednik, baš kao što sam to činila i do sada", poručila je hrabra Ljubica, kojoj predstoji dugačak oporavak.

Milojevićeva je pre Železničara igrala za Volero iz Ciriha i Volero Le Kane. U Lajkovac je stigla prethodnog leta kao značajno pojačanje i tokom sezone je taj epitet i potvrdila. Razvoj velikog talenta su usporile povrede, ali s obzirom na to da je 1999. godište, ima dovoljno vremena da se vrati na teren i nadoknadi propušteno.

Branko Kovačević će u nove bitke morati bez nje, a priliku da se pokaže dobiće verovatno Valerija Savićević. Rođena je 2002. godine, visoka je 192 centimetra i prošla je mlađe selekcije reprezentacije Srbije. U klub je stigla iz ekipe Beograda prethodnog leta. Kao još jedna opcija na mestu srednjeg blokera tu je i Nikolina Zarić.

Železničar je osvojio na početku sezone Superkup, pre dva dana je izgubio u finalu Kupa od Zvezde, a u nastavku će sigurno napasti šampionsku krunu. Nažalost, bez pomoći mladog srednjeg blokera.


tagovi

Ljubica MilojevićŽOK Železničar Lajkovackup srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara