""
""

Lamborginijevo srce je stalo – Pavlović nije završio 24 časa Dejtone

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.17. | 09:10

Naš automobilista nažalost nije uspeo da izvrši veliku misiju na Dejtoni zbog kvara na Lamborginijevom „hurakan GT 3“

Nadao se najboljem, vozio srčano, ali Lamborginijevo srce nije uspelo da kuca 24 časa na čuvenoj Dejtoni. Ubitačni „hurakan GT 3“ je jednostavno utihnuo tačno dva fudbalska poluvremena pre kraja trke izdržljivosti.
Naravno, Miloš Pavlović nije sam vozio. Uz njega su bili Mikele Berta i Roberto Papani, a odustajanje je nastupilo kao posledica udesa jednog od vozača. Uzrok odustajanja, kao što se da i zaključiti je otkaz agregata.
„Za mene je ovo bila jedna od najtežih i najuzbudljivijih trka u kojima sam učestvovao. Pre svega zbog samog koncepta staze i asfalta koji je veoma star, a podseća na led kad se vozi po njemu. Vozili smo na Kontinental pneumaticima, tvrdim kao kamen, tako da noću, kad je bila niska temperatura, ili kad je bila voda na stazi, prijanjanje nije postojalo. Sve je ličilo na vožnju po ledu”, izjavio je Miloš Pavlović izrazivši žaljenje zbog toga što ekipa Lanborginija nije završila trku na kojoj je pobedio tim Kadilaka. Pobednici su ovoga puta bili Rik i Džordan Tejlor, Maks Anđeli i Džef Gordon.
“Nažalost, nismo završili trku! Na kraju je bilo problema sa motorom automobila koji je otkazao. Moram da se zahvalim Graser timu. Odlična su ekipa, dali su nam zaista dobar automobil koji, eto nije izdržao. Nadam se da ću u ovoj sezoni biti u prilici da nastavim svoju avanturu uz njih”, zaključio je Miloš Pavlović u boksu Lamborginijeve ekipe.

Izabrane vesti

(Foto: MN Press)


tagovi

Miloš Pavlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara