Branko Kovačević sa odbojkašicama Železničara (MN Press)
Branko Kovačević sa odbojkašicama Železničara (MN Press)

Lajkovac uspešniji u derbiju, Kovačević poručio: Srećno se završilo po nas

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.01.22. | 16:04

"Bila je ovo prva utakmica posle duže pauze, tako da nisam očekivao preterano kvalitetan meč", rekao je iskusni stručnjak koji sedi na klupi Železničara

Borbe u domaćem prvenstvu za odbojkaše i odbojkašice nastavile su se posle mesec dana pauze. Železničar je napravio još jedan pobednički korak, pa trenutno ima skor 12-2 na vrhu tabele (35 bodova), ispred Jedinstva iz Stare Pazove koje ima utakmicu manje i učinak 11-2 (34 boda).

Lajkovac je u derbiju 14. kola posle pet setova srušio TENT.

Izabrane vesti

S obzirom na to da je ovo bila prva utakmica, posle malo duže pauze, nisam očekivao preterano kvalitetan meč"; rekao je trener Železničara Branko Kovačević za zvanični sajt lige. "Međutim, bilo je vrlo uzbudljivo i na momente i kvalitetno. Mi smo propustili naše šanse u prvom setu, dok je TENT propustio svoje šanse da završi utakmicu u četvrtom. Na kraju se meč završio srećno po nas“.

Najbolju partiju u pobedničkom timu pružila je Jovana Mirosavljević, koja je postigla 26 poena. Dvocifrene su bile i Ljubica Milojević - 14, Barbara Batinić - 13, Anica Kutlešić - 11. Po šest poena su dodale Ana Antonijević i Aleksandra Uzelac.

Pokazale smo koliko smo mogle u ovom trenutku. Drago mi je da smo pobedile i tako započele godinu. Nadam se da će se to nastaviti i u daljem toku prvenstva. Na kraju bih čestitala ekipi na važnom trijumfu“, naglasila je Aleksandra Uzelac.

Odbojkašica TENT-a Jovana Cvetković je čestitala Železničaru na zasluženoj pobedi.

Što se tiče moje ekipe, mogu da kažem da smo se opustile kad je bilo najvažnije, što su protivnici znali da iskoriste i tako dobiju značajan četvrti set. U najtežim momentima nam je otkazao prijem, što nam nije dozvoljavalo da organizujemo bolje napade. Ova utakmica nam je pokazala da nismo daleko i da možemo sa svima da igramo na visokom nivou. Nadamo sve boljim i boljim utakmicama“, zaključila je Jovana Cvetković.

TENT je trenutno na petoj poziciji sa skorom 8-6 i 25 osvojenih bodova.


tagovi

Branko KovačevićŽOK Železničar LajkovacOK TentSuper liga Srbije za odbojkašice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara