""
""

Kubica je siguran: Smesta mogu da uskočim u nove bolide

Vreme čitanja: 1min | čet. 20.07.17. | 13:32

“Razlike se većinom odnose na performanse u krivinama, ali to je samo pitanje navike i posla", kaže poljski F1 penzioner

Za Roberta Kubicu nema zime. Tako bar kaže penzionisani Poljak koji posle testiranja “lotusa E20” iz 2012. godine i uvežbavanja vožnje s ekipom Renoa tvrdi da bi smesta mogao da krene u pravu avanturu. On se nada da mu ni današnji bolidi koji su znatno teži za upravljanje ne bi stvorili problem.
“Razlike se većinom odnose na performanse u krivinama, ali to je samo pitanje navike i posla. Ako to ostali mogu da učine, ne vidim razlog zbog koga i ja to ne bih mogao“, priča Kubica, a prenosi Korijere dela Sera.
“Ako je Reno imao hrabrosti da me pusti da testiram, recimo da mogu da se nosim s tim. Treba mi dosta treninga i pripremanja, ali sada znam da opet mogu da budem vozač kakav sam nekada. Bez lažne skromnosti, rekao bih da je visina mojih performansi 2010. bila visoka“, zaključio je Robert Kubica koji će se na osnovu ovih izjava verovatno vratiti najbržem sportu, odnosno postati poželjan igrač na tržištu slobodnih, iskusnih, a relativno jeftinih vozača.

Izabrane vesti

(Foto: Action Images)


tagovi

Formula 1Robert Kubica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara