Komentari na vest

KRAJ: Srbija – Grčka 7:13

s

sportski pozz

pre 10 meseci

Smesni su ovi sto svaku kritiku shavataju kao "hrvatsku provokaciju". Ljudi vole sport i komenarisu, a kada je nesto lose onda se to i kaze. Nije to pljuvanje zbog pljuvanja. Pa mi imamo dosta iskusan tim , sto neko rece - nisu to klinci. Ali nismo bre nikoga dobili od jacih timova, dve pobede na peterce i to je sve. Golman ne skine nista, par glavnih igraca ili nestali ili izgledaju konfuzno..Imali smo srece. Da su Crnogorci dobili na peterce mi bismo se borili za plamsan od 5 do 8 mesta, a objektivno mi tu sada i spadamo. Ne znam sta ciniti da se ovoliki nedostatak samopuzdanja i strah uklone. Selektor mora ici, jer ne uspeva da se nametne niti se vidi neka njegova ruka. Mora on da se menja, jer ne mozes zameniti ceo tim. Prelako gube utakmice. I previse puta "nemaju srece". Nema tu pljuvanja, jer nisu oni juniori. Ovo je samo utisak. Dobronameran.
у

ух

pre 10 meseci

Срећа па не налетеше на Хрвате - то би тек било понижење. Најгоре одиграна утакмица Србије у борби за медаље у ватерполу икада. Стевановићу води клуб и младе, је за А селекцију ипак треба неко ко зна да направи тактику да играчима улије самопоуздање. Полуфинале изгубљено у првих пет минута, а остало као тренинг Грка! Недопустиво.
p

paaa

pre 10 meseci

dosta smo osvajali sve,aj sad malo da pustimo i druge da uzmu nesto
V

Vaterpolo majstori

pre 10 meseci

Na stranu rezultat konačni, generalno jako loš turnir koji je pokazao da smo miljama daleko od vrha vaterpola. Španija i Grčka su nas oduvali iz bazena, a Crnu Goru i Italiju dobijamo na "penale" -> vrlo lako moglo da ode i na drugu stranu. Pa nama je Japan dao 10 golova?! Vujasinović ili Milanović za selektora a Stevu knjižicu oterati još sutra!
b

bravo

pre 10 meseci

Momci svaka cast, nema sta. Losa utakmica danas ali ok. Sad su ovi strucnjanci najsrecniji a nigde ih nije bilo kad ste stigli po polufinala. Mucenici ne znaju sta ce sa sobom pa najlkase sad da vredjaju. Samo napred
1

13:6

pre 10 meseci

Ugazili su nas sa pola snage.....
g

gorojko1978

pre 10 meseci

Imamo 2 ozbiljna igraca ,Jaksu i Strahinju i ako njih ne ide tu je kraj..Nemamo levaka,centri su ispod proseka..Radulović je prevara od igrača...napuniće neke Indijance ali kad god je bitno nema ga ...
k

ko je na klupi?

pre 10 meseci

Ovom timu koji nema ni atmosferu ni hijerarhiju treba AUTORITATIVAN TRENER. Ko sto je nekada bio Stamenic. Da ih natera da igraju odbranu i da shvate da medju njima nema novog Filipovica vec da moraju svi da igraju. Ovo polufinale je incidnet. Bice frke i za plasman na OI. Tuzno je kada je trener nemocan i setka se oko bazena a nema pojma sta da promeni.
0

035

pre 10 meseci

Nas mentalit.pobedis poletis I onda nokaut. I ovo je odlicno zbog smene generacija
D

Druze

pre 10 meseci

Kakva smena generacija? Pa nisu ovo momci od 20 godina nego 25-26-27 godina. Dosta njih su i igrali u ekipi sa legendama ovog sporta. Drugo, ovo je njima trece svetsko prvenstvo, jer je stara generacija prestala posle 2016 da igra svako takmičenje i uglavnom bila usredsređena samo na Tokio, a na ostalo smo vodili kombinovane sastave.
G

Gostih

pre 10 meseci

Drago mi je da je gospodin Periš i dalje u sportu i da je smogao snage da nastavi dalje posle one tragedije koja ga je zadesila. Sve najbolje!
O

Oink

pre 10 meseci

Ako je tebi to najvažnije u polu finalu sveckog prvenstva blago tebi.. idi na kurir
n

nije sreca vec neznanje

pre 10 meseci

Ko ne gleda mec nego vidi samo rezultat na poluvremenu pomislice da smo katastrofa... A stvari stoje tako da smo imali vise puta igraca vise od grka sto znaci da bolje igramo preko centara od njih i da im stvaramo tu ozbiljne probleme ali nas sut nimalo ne sluzi... msm da smo pogodili 6 puta okvir gola a grci 1-2, da smo iz igraca vise primili 3 gola a dali 0 itd... jednostavno dal je trema zbog polufinala ili se grcima vraca za ono finale OI ali nas sreca za sada nimalo ne prati... ostaje nada da se u drugom poluvremenu sve preokrene uz Boziju pomoc... Ajmo SRBIJA !!! ____________________ Covece sta si ti gledao? Pa nije nedostatak srece nemoc da 7-8 puta zabijes sa igracem vise. To je NEZNANJE. Nisu ovu neiskusna deca. Oni bre svi igraju ligu prvaka u raznim klubovima! Kada cemo pobediti nekoga iz prvog svetskog razreda? Videsec ves prekostra kako ce ih razvaliti Madjari ili Spanci.
R

Rasputin

pre 10 meseci

Hrvoje vi ste ispali u 1/8 finala i sta ti ima da se brines za nas koji smo medju 4 na svetu? Ajde pali sa nasih portala…
h

haha

pre 10 meseci

Vise od deset godina smo pobedjivali sve, vas sa sest golova u finalu ako ste zalutali. Ne brini ti za nas, vi ste jos gori, ono prosle godine uz "suce" i domaci teren vam je daleko od realnosti.
A

Avenger

pre 10 meseci

Mnogo fali levoruk igrač na desnom krilu. Ovako svako može slobodno pustiti desnu stranu čisto zbog ugla iz kojeg se upućuje šut.
Š

Šta da se radi

pre 10 meseci

Čisto da znaš da i Grci igraju bez levorukog...
B

Babaroga

pre 10 meseci

Da, ali mi nismo Grci. Oni tako igraju oduvek, mi nikada. Mandiću vrati se
u

uzas od odbrane

pre 10 meseci

Kako losu odbranu igra Srbija! Ocajnu. Igrac manje je siguran gol. Nema nikoga solidinijeg, a da Srbiji nece zabit deset komada bar. Da li ovaj selektor uopste vodi racuna o odbrani? Ne vidi se to u bazenu. Neces ti majstore videti medalju sa ovim timom. Oni nikoga ozbiljnog ne mogu da dobiju, bez peteraca. na momente mucno, ipak ej ovo bilo polufinale. A za trece mesto sa Madjarima ili Spancima. I novo razbijanje.
R

Rasputin

pre 10 meseci

Ajde ostavi jos 5 komentara sa 5 razlicitih nikova ujkice… Nije ti smetalo kad ste na SP u fudbalu osvojili bronzu (sto bi vi rekli broncu) sve preko penala? Ova nasa generacija ima samo da raste iz meca u mec i iz takmicenja u takmicenje a vi medalju ima da vidite samo kad budete domacini nekog prvenstva…
C

Coca cola

pre 10 meseci

Оволико статива и пречки не видјех у животу.
s

samo se mi lozimo

pre 10 meseci

Isprepadani. S igracem vise nemocni, sa igracem manje jos nemocniji. Nazalost, izgledali su kao neko ko je zalutao u polufinale. Jaksic, kontrafaulovi, ispadaju lopte...Sticao se utisak da igraju sa igracem vise svaki napad da ne bi dali vise od gola. I jos su sudije realno tolerisale davljenja pred nasim golom inace bi bilo i gore. Selektor nije ni dosao na utakmicu...Poleteli smo, a nema tu nikakvog sampionskog kvaliteta. Nasa posla. 2:6 za poluvreme. Da potsetim: MI NIKOGA OZBILJNOG NISMO POBEDILI U REGULARNOM VREMENU. Neresno sa Grcima i Crnogprcima i poraz od Grka. Otkud ideja da se "vracamo"?
R

Rasputin

pre 10 meseci

Ko ne gleda mec nego vidi samo rezultat na poluvremenu pomislice da smo katastrofa... A stvari stoje tako da smo imali vise puta igraca vise od grka sto znaci da bolje igramo preko centara od njih i da im stvaramo tu ozbiljne probleme ali nas sut nimalo ne sluzi... msm da smo pogodili 6 puta okvir gola a grci 1-2, da smo iz igraca vise primili 3 gola a dali 0 itd... jednostavno dal je trema zbog polufinala ili se grcima vraca za ono finale OI ali nas sreca za sada nimalo ne prati... ostaje nada da se u drugom poluvremenu sve preokrene uz Boziju pomoc... Ajmo SRBIJA !!!
s

sportski pozz

pre 10 meseci

Rutinski su nas razbili bre, kakva sreca! Igrac manje i igrac vise katastrofa. Jaksic najbolji igrac tima, a koliko je izgubio lopti ni on ne zna. Zalutali smo u poufinale. Ovo je bajka rezultata za ovakvu Srbiju.
R

Rasputin

pre 10 meseci

Jel si ti gledao neki nas mec na ovom SP ili si onaj “navijac” koji samo gleda kad se osvaja medalja? Da li si se ikad bavio nekim sportom ili si bar igrao termin fudbal/basket u skolskom dvoristu? Da ti je pozitivan odg na bilo koje od ova dva pitanja ne bi tako pisao… Nego ti je lakse da pljujes i budes negativac, vrv ti je i zivot takav a ne samo pogled na sport

Bojan Urosevic

pre 10 meseci

Ne lupaj napravljen CIRKUS sa Novi Beograd nemamo Mandica pa Niko ne pita ni Savez ni trenere sto vec 5 godina ne zovu Milosa Cuka I'ma Jos igraca Koji zasluzuju da budu u sastav pre pojedinaca Suboticu recimo.
o

okvir

pre 10 meseci

Svaki drugi napad pogadjamo precku
J

Jagodinac

pre 10 meseci

Imam osecaj da smo danas pogodili vise precki nego za celo prvenstvo...
N

No.1

pre 10 meseci

Ne mora neko da bude vaterpolo ekspert ali selektore Mitrović je trebalo na poluvremenu da bude zamenjen! Ama baš ništa mu nije išlo... Svakako BRAVO za sve! U 4 na svetu!!!
M

Maler

pre 10 meseci

Komentator kao da prenosi šah! Gde ih samo nalaze...
@

@Maler

pre 10 meseci

Rts ima užasne komentatore, jedino mogu Šarenca da slušam kad igraju košarku.