Komentari na vest

Kraj plandovanja: Mečevima Kupa Srbije i zvanično počinje sezona

9

999

pre 32 minute

Jan pricas gluposti! Budzeti klubova koji se biju za osvajanje lige sampiona je izmedju 8/10 miliona! Za 500000€ nemoze se kupiti jedan TOP igrac. Znas li o cemu pricas?
K

Kup Šampiona

pre oko 6 sati

Pehar nema vrednost jer prvak svakako nece igrati ligu šampiona. Sama titula u Srbiji ne znači ništa,sem na nivou lokala u manjem mestu.U muškoj odbojci ima neku vrednost jer su kandidati Zvezda,Vojvodina ,Partizan. Kod žena Ub,Lajkovac,Obrenovac uz dužno poštovanje koga zanimaju ti klubovi u Srbiji sem pae ljudi na lokalu.Mala priča malog sporta u Srbiji.
j

jan

pre oko 5 sati

Sport je veliki,i bar zenska odbojka je nizala uspehe zadnji godina,ali nazalost novac se ulaze u onu bruku i sramotu od fudbala,daju se igracima milionski ugovori,a ti isti igraci su nivo kukuruz lige.Bilo koji nas ŽO klub sa pola miliona eura bio bi prvak Evrope,a taj novac tamo neki Arijaga,Kalulu,Goh,Zahid,Milson,Duarte i ostali imaju za dva meseca
G

Goran VA

pre oko 2 sata

jan Koji veliki sport u pola klubova igraju deca za 300 eura.Nemaju za kotizacije ako su prvaci Srbije za lige sampiona. Zato je mali sport.Reprezentacija i medalje.nisu donele niša klupskoj odbojci.