Komentari na vest

Kraj odbojkaške ere u Parizu i zalog za budućnost pravo iz Vrnjačke Banje

P

Pa da kazem i ja!

pre 16 dana

Uzmes dva igraca, guras ih od pocetka, jedan dize drugi smecira… i guras, guras, guras… i budu oni dobri … jer ih guras… a na racun toga upropastis sve druge igrace! I kad podbace niko nista, desava se! Kad budu dobri, to su hvalospevi!! A niko da kaze gde su ostali, gde su primaci? Pojedini nisu ni usli u igru! Pa zasto su bilo tamo? Da udju kad gubimo? Pobedjujemo? Ili samo da su broj! Sramota!
S

Stručan rad

pre 17 dana

Od Nikole Grbića, naša reprezentacija nema vrhunskog dizača. Kada kažem vrhunskog mislim da igra u top Ligi i da se bori za titulu. Posle Nikole jedino je Petković koliko toliko bio dobar. Kada se pogledaju ostale reprezentacije, pa to su dizač zveri. Ni na ovom Evropskom ne možemo da se pohvalimo da nam je dizač među boljima, s tim što ovi dizači iz ostalih reprezentacija nisu ni blizu svojih A selekcija. Realno iz ove reprezentacije jedino može Luka Stanković da bude, da igra teško jer imamo Nikolića, Meljanca, Luburić. To je to od igrača, dodao bi da bi Osmankač mogao da bude u seniorima, verujem da zna više od Kolakovića, ali kod njega je problem što je alibi trener uvek drugi krivi i govore mu ko da igra. Kada bi odlučivao sam i bio timski trener, verujem da bi napravio dobru ekipu i rezultat, jer čovek ima veliko znanje.
6

626262

pre 17 dana

svaka cast momcima na svwmu,ali realno nema tu kvaliteta za neke ozbilinije rezultate kasnije u seniorskoj konkurenciji...los radnsaveza,nestrucni ljudi,slabi treneri,mali broj klubova koji iole ozbiljno rade sa decom godinama unazad,polaki sve dolazi na naplatu...