(Reuters)
(Reuters)

Kraj i za Kukolja

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.08.24. | 11:00

Naš džudista poražen već u prvom kolu

Deset godina je stariji, bio je u Riju i Tokiju, naosvajao se medalja sa raznih takmičenja i to iskustvo je trebalo da bude od koristi Aleksandru Kukolju da autoritativno počne pohod ka odličju na Olimpijskim igrama u Parizu. Kad ono... Naš džudista je u prvom kolu izgubio od 22-godišnjeg Sombora Vega iz Mađarske i tako završio takmičenje u Parizu.

Tako je Srbija ostala bez još jedne šanse za medalju, jer je ranije Strahinja Bunčić zastao u meču za bronzu, Nemanja Majdov je tokom četvrtka eliminisan na prvom koraku, posle čega je na društvenim mrežama izneo niz kritika uz utisak da su ga pokrali „satanistički smećari“. Verovatno će i Kukolj imati šta da zameri arbitrima posle meča sa Somborom Vegom.

Izabrane vesti

Do pola minuta pre kraja ništa nije nagoveštavalo ovakav epilog. Posebno ako se zna da je Kukolj zaradio jednu, a njegov rival dve kazne. Naredna bi značila ipon za Srbina i plasman u narednu fazu. A desio se potez Mađara kojim je oborio Aleksandra na tatami, sudije su procenile da je to dovoljno za bod i tu je, suštinski meč okončan.

Naš tim je bio u neverici, pitao se da li je baš zahvat Vega bio za poen, ali povratka nema.



tagovi

borilački sportovidžudoOlimpijske igrePariz 2024Aleksandar Kukolj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara