Ko izgubi, teško njemu

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.03.19. | 15:26

Minesota i Kolorado igraju večeras meč od velike važnosti za oba tima

Kraj ligaškog dela NHL-a samo što nije. Očekuje nas veoma zanimljiva borba, kako za vodeće pozicije, tako i za mesta koja vode u doigravanje. Baš zato će večerašnji dvoboj Minesote i Kolorada biti veoma interesantan. Domaći meč dočekuju nakon poraza u prošlom kolu na svom terenu, dok su gosti ostvarili pobedu i trenutno zaostaju tri boda za rivalom.

Zbog veoma loših rezultata u poslednjih mesec dana Minesota se dovela u veoma neugodnu situaciju i sada je doveli u pitanje i plej-of. Iako Vajldsi imaju samo bod manje od osmoplasirane Arizone, ukoliko nastave da pružaju partije kao proteklih sedmica teško da će na kraju da izbore doigravanje. U poslednjih osam utakmica igrači Minesote su ostvarili samo dve pobede. Ono što je zanimljivo jeste da su Vajldsi od ova dva trijumfa jedan ostvarili na gostovanju protiv Tampa Beja i to s ubedljivih 0:3. Inače, Minesota ima velikih problema u svojoj dvorani, gde je u prethodnih 12 utakmica doživela čak deset poraza.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Koloradu je ova poslednja prilika da se priključi osmom mestu koje vodi u doigravanje. Ukoliko u narednom kolu ostvari pobedu, približiće se Minesoti na samo bod zaostatka, a osmoj Arizoni na samo dva i do kraja ligaškog dela bi imao realne šanse da produži sezonu. Hokejaši Avalanša igraju dosta promenljivo i nikako ne mogu da vežu nekoliko slavlja zaredom. Prethodne četiri utakmice odigrali su na svom terenu, međutim nisu iskoristili povoljan raspored. Protiv Minesote trener Kolorada ne može da računa na četiri igrača koja neće igrati zbog povreda.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 01:00 11188 NHL Minnesota - Colorado ug 0-4 2,50
Ukupna kvota2,50

NHL

Sreda
01.00: (2,15) Minesota (3,85) Kolorado (2,80)

*** kvote su podložne promenama

ISTOK

ZAPAD

Foto: Reuters


tagovi

NHLKolorado AvelanšMinesota Vajldssportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara