Komentari na vest

Kina jača posle zanimljive borbe: Raspoložena Bjelica nedovoljna, Srbiji jedan set

e

edo i raja

pre 4 meseca

Jes dobto vidjet da nema one na koretkturi! Ko izda svoju zemlju ne moze dobro proc! Ponosimo se Dajanom!
a

auuuuh

pre 4 meseca

Ni jedna mlada igracica ni blizu odlasku u Pariz. Kurtagic dobra u dvojnom, i trojnom bloku, a jedan na jedan NEMA JE. U napadu takodje NE POSTOJI. Problemi njeni su: spore noge , kilaza i nepostojeci odraz. AKo se tu nesto ne popravi - samo solidna klupska igracica. Osmajic jos malo tanja. Milljevic? Zalutala. Ona devojka iz Juzne Koreje. Nivo srpske lige. Imamo par takbih korektora. Za njih je i Bjeica - Egonu. I na kraju: Kako to da Lazovic nema papire, a znalo se da ce ici? Skandal. Uzelac povreda? Pa sto je stavlja na spisak? Brljotine.
m

mmam

pre 4 meseca

Devojka 19 godina najblolji bloker LN u prva 3 kola a u napadu ce biti bolja kad bude imala bolji prijem i boljeg dizaca
P

Pazarac_020

pre 4 meseca

Henna sve bolja i bolja.
T

Tri meca

pre 4 meseca

Sta su pokazala tri meca: Najveca konkurencija na poziciji libera, ali cini se da ce Popovic odneti pobedu. Jegdic u padu forme, Pusic udje na prijem i primi gore nego ivanovic lozo u padu forme, igra japansku ligu, a prijem i odbrana tanki? Hena odlicna u bloku, u napadu tanka Milenkovic nema napad
F

Fivb lista

pre 4 meseca

u najboljem slucaju ln mozemo da zavrsimo sa 3 pobede Sledenece nedelje: turska, poljska i kanada porazi, bugarska mora pobeda Onda posl vikend sa jos slabijim timom porszi od holandije, italije i japana, a sa francuskom cupavo U prevodu gubimo oko 80-90 bodova i bicemo 10. Mesto na listi i grupa za pariz npr moze da izgleda: turska, amerika, kina i mi.
B

Brundo

pre 4 meseca

Rangiranje je nebitno.Svakako cemo na OI da igramo protiv najboljih.Ne dolazi se do olimpijske medalje preko Ceske, Kenije i Tajlanda.Tri utakmice u grupi i tri u eliminacijama pa kako bude.
b

brundu

pre 4 meseca

Videces kad u jednoj grupi na OI budu bile Kenija i Francuska
N

NORVEŠKA 123

pre 4 meseca

Bravo Ana.Sjajan meč.
S

Sjajan prvi set

pre 4 meseca

U nastavku tanko, predvidivo, nisko…
M

Montenigers

pre 4 meseca

Naša Crnogorka kapiten
R

Rudi Panjko

pre 4 meseca

"Nisam Crnogorac zato što sam Srbin, nego sam Srbin zato što sam Crnogorac" Petar Petrović Njegoš