Tom Brejdi (©AFP)
Tom Brejdi (©AFP)

Kaubojsi razmontirali Brejdijeve Bakanirse na Floridi, Preskot briljirao (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.01.23. | 06:34

NFL, plej-of: Dalas pobedio Tampu sa 31:14 u poslednjem meču "vajld kard" vikenda i obezbedio plasman u polufinale NFC-a gde ga čeka San Francisko

Da li je ovo kraj za Toma Brejdija? Da li je odigrao poslednji meč u karijeri? Veliki as je slobodan igrač. Posle tri godine na Floridi mogao bi da okači kopačke o klin ili da sreću potraži u drugoj sredini. Najnerealniji scenario je da ostane u redovima Bakanirsa. Neslavno je Brejdijev tim završio sezonu, razbijen je na svom terenu od Dalas Kaubojsa – 14:31 u poslednjem meču prve runde plej-ofa u NFL šampionatu

Slavni kvoterbek je osvojio titulu u debitanskoj sezoni u dresu Bakanirsa, a ove je imao mnogo problema, jedva je izboren plej-of, a onda je naišao na raspoloženi Dalasa koji je opravdao ulogu favorita.

Izabrane vesti

Tim iz Teksasa je dominirao, imao prednost od 24:0 krajem treće četvrtine. Sve je polazilo od ruke kvoterbeku Dalasa Daku Preskotu, koji je bacio četiri tačdaun pasa, dva ka tajt endu Daltonu Šulcu. Odlično su trčali Toni Polard i Ezekijel Eliot. Brejdi je do ovog meča imao skor 7-0 protiv Kaubojsa, ali je sada dotučen do nogu.

Opet nije funkcionisala igra trčanjem, Brejdi je pokušavao kroz vazduh, imao je neverovatnih 66 pokušaja dodavanjem. Odbrana Dalasa je sve to znala, odlično zaustavila risivere Tampe, Evansa, Gadvina i Džonsa.

Bakanisi su postigli dva tačdauna, ali tada je već sve bilo gotovo. Dalas naredne nedelje ide na noge San Francisku u polufinalu NFC-a. Biće to šlager polufinala, duel timova koji su u odličnoj formi.

NFL - PLEJ-OF

PAROVI POLUFINALA KONFRENCIJA

NFC

Filadelfija Igls - Njujork Džajants

San Francisko Fortinajners - Dalas Kaubojs

AFC

Kanzas Siti Čifs - Džeksonvil Džeguars

Bafalo Bils - Sinsinati Bengals

PRVA RUNDA PLEJ-OFA

Subota

San Francisko Fortinajners - Sijetl Sihoks 41:23

Nedelja

Džeksonvil Džeguars - Los Anđeles Čardžers 31:30

Bafalo Bils - Majami Dolfins 34:31

Minesota Vajkings - Njujork Džajants 24:31

Ponedeljak

Sinsinati Bengals - Baltimor Rejvens 24:17

Utorak

Tamp Bej Bakanirs - Dalas Kaubojs 14:31


tagovi

NFLNFL ligaTom BrejdiTampa Bej BakanirsDalas Kaubojs

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara