Karte planule, Voša igra meč milenijuma pred krcatim tribinama

Vreme čitanja: 1min | pet. 11.10.24. | 13:02

Kontigent od 6.000 ulaznica za meč sa Kilom u SPENS-u podeljen, saopštili su Novosađani

Do četvrtak je ostalo još malo ulaznica za spektakl u SPENS-u u utorak, kada rukometaši Vojvodine dočekuju moćni Kil u drugom kolu Lige Evrope. Danas su u taboru Novosađana potvrdili da karata više nema, da će najveća dvorana u Srpskoj Atini da bude ispunjena do poslednjeg mesta.

Izabrane vesti

Kontigent od 6.000 karata koji je određen za utakmicu protiv Kil-a je podeljen. Hvala Vam na neverovatnoj podršci i interesovanju za najveću rukometnu utakmicu novog milenijuma. Nemački Kil će dočekati pun SPENS“, saopštili su u srpskom šampionu.

Četa Borisa Rojevića je napravila sjajnu uvertiru za utakmicu u utorak. Pre tri dana je pao hrvatski vicešampion Nekse u Našicama sa 36:35. I Zebre, koje s klupe predvodi češki as Filip Jiha, na premijeri su pobedili na svom terenu špansku Torevalegu sa 32:27. Četvorostruki šampion Evrope je poražen već dva puta u prvih pet kola u Bundesligi.

Oba tima će imati generalnu probu u petak uveče, Voša sa Obilićem na Slanoj bari (19.00), dok Kil putuje na noge Hamburgu (20.00).

20.00: (3,60) Hamburg (8,50) Kil (1,40)



tagovi

RK KilRK VojvodinaRukometna Liga Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara