Komentari na vest

Karađorđe pred revanš sa Zvezdom: Prošle sezone na krv i nož do opstanka, sad sasvim druga dimenzija

I

Iskreno

pre 5 meseci

bio sam na utakmici, kao navijac Zvezde i sedeo sam par metara od navijaca Karadjordja .. To uopste nije bilo potrebno. Navijaci iz Topole, normalni ljudi, kulturno se ponasaju, sportski navijajaju...za poredjene, iskustva iz Novog Sada i navijaca Vojvodine koji su stvarno nekulturni, psuju i vredjaju protivnicke igrace, uzas jedan. Tako da se nadam fer navijanju i danas u Topoli. Sve su to nasa deca, momci igraci i tako se treba i ophoditi.
d

deo NS publike

pre 5 meseci

Malko bih bio blaži u ocenjivanju kulture publike u N Sadu...tačno je da postoji jedna mala grupica koja ne razmišlja niti (pretpostavljam) to može da uradi jer su u pitanju većinom osobe koje imaju neke posebne potrebe (možda se varam ali teško) ...problem je vođa te grupice koji je na tribini nekontrolisan i uvek je spreman da izrazi svoje oduševljenje sudijama protivnicim ali i domaćim igračima ako proceni da se tegle po terenu ...sve to sa posebnim guštom ako su ciljane mete iz BG (zašto???) , njega ostali slede prosto po inerciji ...ovako kada ih sretneš vani u hodniku ili ispred spensa povučene osobe koje se uljudno jave.....ali na sramotu većine pa i kluba na prvom mestu očito da svojim ponašanjem ocrnjuju i ostale navijače.....tu nisu pošteđena ni deca iz mlađih kategorija osim ako je neko miljenik...ondak nema problema.....toga imate svuda u raznim oblicima....neko to radi ovako neki roditelj/navijač uleće u teren da se obračuna sa decom iz protivničke ekipe, neki drugi svoje životne frustracije istresa na one s druge strane itd itd
R

Ruka Ruci

pre 5 meseci

Pa sad... nekada se to zvalo na Ribnicu i Bucu, sad se zove na krv i nož očigledno.
д

д.г.

pre 5 meseci

Срамотно је паковање навијача Карађорђа у сам угао дворане на Бањици. Надам се да ће армија 5 бити скроз у углу са плафон 100 места.