""
""

Karakašević - rutinski! Pao Kinez s australijskim pasošem

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.08.16. | 16:15

U narednoj rundi srpskog asa čeka Britanac Pol Drinkhol, koji

Srpski stonoteniski as Aleksandar Karakašević prošao je prvu, eliminacionu fazu turnira u Riju, pošto je za 35 minuta savladao australijskog reprezentativca Ksin Jana sa 4:2 u setovima (11:8, 10:12, 11:8, 11:9, 10:12, 11:3). Ovo je selekciji Srbije bila prva pobeda na Olimpijskim igrama u Riju!

Izabrane vesti

U narednoj fazi Karakaševića čeka Britanac Pol Drinkhol, koji je već imao obezbeđen direktan plasman u prvo kolo takmičenja. 

Legenda jugoslovenskog i srpskog stonog tenisa držala je meč u svojim rukama praktično od prvog poena. Tako je Karakašević imao realnu priliku da meč završi već u četiri seta, ali je rođeni i školovani Kinez Jan uspeo da pruži određeni otpor. Ali, to je bilo samo dovoljno da Jan dva puta dobije set na razliku, uprkos tome što je Karakašević i u drugom i u petom setu bio na poen od osvajanja istih. 

Ali, kada je Jan uzeo peti set, Karakašević je dodao gas i napravio ogromnu razliku, koja je bila dovoljna za miran kraj. Poveo je sa 6:0, potom da bi na kraju imao čak osam meč lopti, kod vođstva - 10:2. Pobeda je bila neizbežna. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rio 2016OI Rio 2016.Aleksandar Karakašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara