"Perić"
"Perić"

Kapiten Perić: Proslava golova je posvećena meni i mojoj frizuri

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.02.16. | 15:08

"Igraćemo svaki meč kao da nam je poslednji. Cilj smo već ostvarili, to je četvrtfinale, a polufinale je naš san!", kaže predvodnik Orlova za naš sajt

PerićMarko Perić je sa kapitenskom trakom predvodio reprezentaciju Srbije u pobedu nad Slovenijom na otvaranju šampionata Evrope u futsalu. U razgovoru za naš sajt kaže da je naš tim cilj ispunio, da sanja polufinale i da je njemu posvećena specifična proslava gola pri kojoj se svi naši igrači okupe, rukom pokažu na krestu i ispuštaju čudne zvukove.
"Proslava gola je posvećena meni, zbog frizure. Više u šali. Imao sam dugu kosu, a pošto je počela da me napušta (haha) a onda su Lazić, Rajčević i naravno Kocić, bez koga ne može da prođe ništa, smislili ovakav način proslave gola. Nadam se da ćemo još dosta puta imati priliku to da uradimo. Nije bitno ko daje golove i kako se proslavlja, samo da pobeđujemo", kaže Perić za MOZZART Sport.

Stvarno je magičan: Da li je ovaj gol Rikardinja uplašio Orlove? (VIDEO)

Izabrane vesti

Naravno, naš univerzalac je prokomentarisao i igre Rikardinja, najboljeg fudbalera Portugala koji ima nadimak "Mađioničar" i ističe da se za njega sprema posebna taktika.
"Rikardinjo briljira već nekoliko godina i važi za jednog od najboljih igrača na planeti u ovom momentu. Pričali smo da li će neko individualno igrati sa njim, ali realno jako teško je da jedan čovek igra s njim. Napravićemo sistem gde će više ljudi igrati s njim. Nepredvidiv je i jako opasan u igri jedan na jedan. Igraćemo svaki meč kao da nam je poslednji. Cilj smo već ostvarili, to je četvrtfinale, a polufinale je naš san! Sve što uradimo preko ovog biće istorija", zaključio je Perić.

Pršić: Idemo u istoriju

Naši reprezentativci u subotu od 21 čas igraju protiv Portugala, a pobedom na ovom duelu došli bi u situaciju da u četvrtfinale idu sa prvog mesta i tako eventualno izbegnu strašnu Španiju.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SrbijaFutsal Evropsko prvenstvo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara