Komentari na vest

Kalkulacije za nedelju: Ako Poljska pobedi Kubu, Srbija već oko ručka slavi olimpijsku vizu

x

xq22

pre 3 meseca

Mi gde god odemo,koji god sport mi samo kalkulisemo. A nula smo u svim sportovima
J

Jasta radi

pre 3 meseca

Od 270 drzava koje igraju odbojku i kosarku mi među 4,5 koje imaju obe reprezentacije na OI .Kosarkasi 2 svetu a odbojkasice prve.Vaterpolisti u Parizu brsne zlato.Đokovic najbolji teniser sveta Jokic kosarkas a Tijana najbolja odbojkasica.Baš smo 0
с

само

pre 3 meseca

трошак за државу....
V

Vldblk9a

pre 3 meseca

Digitron, najveci adut srpskog sporta.
M

Moracki zet

pre 3 meseca

Prve dvije recenice sve objasnile. Ako Poljska dobije bilo kojim rezultatom mi idemo na OI ako izgubi bolo kojim rezultatom mi moramo bar minimalno pobjediti. Za rang listu se pravi presjek posle ovog turnira i tu je kraj. Nastavak takmicenja nije bitan kada je borba za OI u pitanju. Nadajmo se da ce Poljaci odigrati maksimalno posteno i pobiediti kubance bilo kojim rezultatom.
D

Dajte ljudi

pre 3 meseca

Manite nas vise ovih vesti..odbojku ne prati ni rodbina igraca..uza rodbina..13 esalon ozbiljnog sporta
N

Nk040

pre 3 meseca

Na prosloj olimpijadi u top 10 najpracenijih sportova su na mestima 6. i 7. bili odbojka na plazi i dvoranska. Igra se na svim kontinentima i od svih sportova najvise konfederacija na planeti upravo ima odbojka. Dakle,globalni fenomen.
m

mmdmdle

pre 3 meseca

a sto se desava ako kuba izgubi 3-2 a mi izgibimp od sloveniie, jer onda oni preskacu argentinu i idu ma f8. sto ako tamo ostoje koji bod ili zabiljeze pobjedu u 1/4.
F

FIVB

pre 3 meseca

Za Olimpijske igre se gleda ranking na FIVB svetskoj listi zaključno sa ovom nedeljom Lige nacija, kasniji učinak se ne računa
B

Brundo

pre 3 meseca

Ne racuna se zavrsni turnir vec samo regularni.
N

Nista

pre 3 meseca

Ako kuba izgubi bilo kojim rezultatom, nama ne treba ni set protiv slovenije. Bodovi dobijeni na finalnom turniru ne uticu na olimpijske igre
N

NN3

pre 3 meseca

Ne preskaču Argentinu ako izgube nego ispadaju. Argentinci imaju 6 pobeda, Kubanci 5. Ne gledaj bodove, nego odnos pobeda i poraza. Mi ako pobedimo Sloveniju bilo kako idemo na završni turnir Svetske lige kao osmi, jer se prvo gleda odnos pobeda/poraza, pa onda broj poena, pa onda set količnik, pa broj osvojenih setova. Ako dobijemo Sloveniju na primer 3:2 i mi Argentina ćemo imati 6/6 učinak i 18 bodova, ali ćemo mi imati set količnik 24:25, oni imaju 23:24 i za set više bi otišli dalje. Ovde se ne gledaju međusobni dueli jer ne igra svako sa svakim u celoj ligi.
p

pitanje ide sa Jel

pre 3 meseca

jel oni preskacu..a Jer je nesto drugo...Oni nas preskacu JER smo izgubili..shvacas ?
R

Rubikova kocka

pre 3 meseca

99.9% smo na olimpijadi 🏐💙
ј

јако

pre 3 meseca

мудо....тамо ће сви да нас покидају...ложење за Индијанце...
B

Brundo

pre 3 meseca

Znaci da Grbic i Poljska mogu da nam donesu plasman na OI posle 12 godina ako bilo kojim rezultatom pobede Kubu.Onda nas mec protiv Slovenije nece da ima nikakav znacaj jer glavni cilj je ostvaren.