Ognjen Kajganić (drugi zdesna), sportski direktor Crvene zvezde (©srl.rs)
Ognjen Kajganić (drugi zdesna), sportski direktor Crvene zvezde (©srl.rs)

Kajganić udaljen iz rukometa na godinu dana

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.04.24. | 08:30

Oštra kazna za sportskog direktora Crvene zvezde. Klub kažnjen sa 350.000 dinara, a trener Nedeljko Matić sa suspenzijom od 15 dana zbog napuštanje meča u Leskovcu

Sportski direktor Crvene zvezde Ognjen Kajganić je kažnjen sa zabranom od godinu dana rada u rukometu posle incidenta u Leskovcu, kada je u 45. minutu meča plej-auta Superlige Srbije povukao ekipu sa terena, odlučio je direktor takmičenja Dejan Milenković.

Takođe, Zvezda je kažnjena sa 350.00 dinara, dok trener Nedeljko Matić neće moći da vodi ekipu 15 dana.

Izabrane vesti

Kažnjen su i iskusni rukometaši Zvezde, Miloš Bujišić i Dušan Andrejević sa jednim mečom pauze, a to su već odradili protekle nedelje. Klub iz Ljutice Bogdana poražen je na svom terenu od Radničkog iz Kragujevca u petak uveče – 35:36.

Zvezda ima pravo na žalbu u roku od osam dana. Utakmica nije još registrovana, ali će sigurno Dubočici da budu upisana dva boda, odnosno 10:0 za Leskovčane, a videćemo da li crveno-belima sledi oduzimanje bodova.

Podsetimo, kod rezultata 25:22 za Dubočicu, posle oštrog faula nad pivotmenom Zvezde Andrejevićem, došlo je do koškanja na terenu, ali i na klupi. Haos su doprineli i sporne odluke sudijskog para Mošorinski-Pandžić. Gosti su uši u verbalni rat sa gledaocima. Bilo je svega, a na kraju je Kajganić odlučio da pošalje igrače u svlačionicu i meč nije nastavljen.

20.30: (2,70) Melsungen (8,00) Fukse Berlin (1,65)

Zvezda ima još jednu tmurnu, očajnu sezonu. Tavori godinama... U plej-autu je druga, odnosno ukupno šesta, slabo za renome kluba koji nema titulu 16 godina, a trofej već sedam.



tagovi

RK Crvena zvezdaOgnjen KajganićRukometna superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara