Kadeti srušili Sloveniju, Antonijevićevih sedam golova za pola sata

Vreme čitanja: 2min | pet. 05.08.22. | 21:51

Dragoceno slavlje ekipe Aleksandra Brkovića

Кadetska reprezentacija Srbije ostvarila je premijerno slavlje na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori, pošto je posle velike borbe savladala Sloveniju rezultatom 30:25 (16:14).

Izabranici Aleksandra Brkovića su pokazali izuzetan karakter i uspeli da savladaju Sloveniju uprkos svim problemima koji ih zadesili nakon jučerašnjeg meča sa Danskom, kada su van stroja su zbog povreda ostali Simo Šijan i Brana Mirković.

Izabrane vesti

Dosta problema bilo je i na ovom meču, pošto zbog direktnog crvenog kartona Brković nije mogao da računa na Vukašina Antonijevića u drugom poluvremenu, koji je do tog trenutka bio najzapaženiji na terenu sa sedam postignutih golova. Ipak, Srbija je uspela da se izdigne iz svih problema i velikom borbenošću i željom za pobedom rešila utakmicu u svoju korist.

Uprkos tome što je propustio polovinu meča Antonijević je ostao najefikasniji igrač utakmice, a pratili su ga Vojin Čabrilo i Leo Feješ sa pet i Milija Papović sa četiri gola. Za igrača utakmice proglašen je čuvar mreže našeg nacionalnog tima, Marko Draško.

Srbija će posle dana odmora, u nedelju, 7. avgusta od 20:00 časova odmeriti snage sa selekcijom Norveške u okviru 3. kola C grupe Evropskog prvenstva u Crnoj Gori.

SRBIJA – SLOVENIJA 30:25 (16:14)

SRBIJA: Feješ 5, Кovačević 2, Čabrilo 5, Lazić, Zorić, Vujović 2, Antonijević 7, Šijan, Milovanović, Bekić 1, Đ. Draško 3, Papović 4, Šević, Mitrović 1, M. Draško

SLOVENIJA: Marušič, Zajc 2, Кorošec 1, Nadarević 2, Hriberšek 5, Muhić 3, Marguč 1, Malović, Mesarec, Кompare 1, Šalamon, Šinigoj 1, Balažic 1, Begić Zbačnik 5, Кljučanin 4, Mlivić


tagovi

Aleksandar Brković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara