Juniori Srbije (OSS)
Juniori Srbije (OSS)

Juniori Srbije preskočili Grčku, sada na red dolazi Austrija

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.22. | 11:00

Ekipa Nedžada Osmankača uspešno započela kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Mogli su posao da završe mnogo brže, ali nisu iskoristili priliku da zabeleže maksimalnu pobedu. Muška juniorska reprezentacija Srbije je sinoć savladala Grčku posle pet setova - 3:2 (25:16, 25:15, 16:25, 26:28, 15:10), a već danas u drugom kolu kvalifikacionog turnira za EP igra sa Austrijom.

Izabrane vesti

"Iščupali smo pobedu, veoma sam zadovoljan sa ta prva dva seta", rekao je selektor Nedžad Osmankač. "Ali, dekoncentracija u trećem setu nas je skroz poremetila. To je ono što mi se ne sviđa. Četvrti set smo izgubili za jednu loptu sa nekim našim glupostima. To su mladi momci željni dokazivanja, ostavili su srce na terenu i mislim da su zaslužili na kraju pobedu. Peti set smo odigrali u dahu, skoro bez greške. To isto raduje... Postoje oscilacije kod mladh igrača, na nama je da još više radimo da bismo popravili. Ne očekuje nas protiv Austrije ništa lakši meč nego što je bio ovaj".

Do prve pobede Srbiju je predvodio korektor Luka Stanković sa 23 poena. Danilo Ilić je zabeležio 16, a Jovan Perović deset.

U drugom susretu prvog dana takmičenja na Ubu Francuska je savladala Austriju - 3:1.


tagovi

Nedžad Osmankač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara