Jovo Caković (©MN Press)
Jovo Caković (©MN Press)

Jovo Caković: Iskustvo mi kaže da ovo treba da prođe bez velike euforije

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 21:41

"Svaka pobeda je bitna kada se igra finale", rekao je odbojkaški stručnjak iz Pazove

Kada Jedinstvo igra onako kako zna, onda se čini da niko u Srbiji ne može da mu parira. Večeras su Pazovčanke mlele rivala tokom tri seta, dozvolile su samo da im TENT otkine jedan čin - ali taj gubitak je bio bezbolan.

Posle prve runde Cakovićeve devojke imaju vođstvo 1:0 i u dobrom raspoloženju će dočekati obračun u Obrenovcu, koji se igra u nedelju.

Izabrane vesti

"Čestitke mojim igračicama i stručnom štabu. Svaka pobeda je bitna kada se igra finale. Ovaj trijumf je motiv za ono što nas čeka naredna dva dana kada se budemo pripremali za sledeću utakmicu", rekao je Jovo Caković za OSS.

Iako je početni korak važan, svestan je trener Jedinstva da ima još mnogo da se igra.

"Iskustvo mi kaže da ovo treba da prođe bez velike euforije. Velika je pobeda, ali mi treba dobro da analiziramo našu i protivničku igru i da se pripremimo za naredni meč u Obrenovcu".

Dobro znaju Pazovčanke šta ih čeka pred gostujućim navijačima u nedelju.

"Ta sala je neugodna. Kroz našu ligu se pokazalo da ekipa koja je domaćin uvek igra bolje. To je i danas bio slučaj kod nas, prirodna je to situacija. Mi ćemo sigurno biti strpljivi, današnje neke stvari koje nismo dobro radili pokušaćemo da popravimo u Obrenovcu. Kvalitetno je ovo finale, drago mi je što igraju klubovi koji su delili tokom sezone prvo i drugo mesto. Ispostavilo se da na kraju igramo i finale i borimo se za trofej", podvukao je Caković.

Utisak posle meča je iznela i Minja Osmajić, jedna od najzaslužnijih za trijumf protiv TENT-a. Postigla je 13 poena - osam iz napada, četiri bloka i jedan as.

"Čestitam mojim devojkama, današnju utakmicu možemo već da ostavimo u prošlosti, jer ih imamo još... Drago mi je što se završila našom pobedom, očekuje nas u Obrenovcu novi meč, koji će biti veoma težak. Njihova publika, specifična sala... Nadamo se najboljem", rekla je Minja Osmajić.



tagovi

Jovo CakovićSuperliga Srbije u odbojciŽOK Jedinstvo Stara Pazova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara