""
""

JOŠ JEDNO ATLETSKO ČUDO: Emir Bekrić u finalu Prvenstva sveta!

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.08.13. | 18:00

Nacionalnim rekordom 48,36 naš as zauzeo drugo mesto u svojoj polufinalnoj grupi, za medalju će, kao jedini Evropljanin, trčati u četvrtak od 18.45

Još jedan veliki dan za srpsku atletiku. Posle Ivane Španović koja je osvojila bronznanu medalju u skoku u dalj, u utorak nas je obradovao Emir Bekrić, plasmanom u finale discipline 400 metara prepone, na Prvenstvu sveta u Moskvi!

Srpski atletičar je nacionalnim rekordom 48,36 zauzeo drugo mesto u polufinalnoj trci, odmah iza Amerikanca Majkla Tinslija i četvrtak će se u finalu boriti za medalju.

Izabrane vesti

Bekrić je statovao u petoj stazi i 350 metara sigurno vodio trku, da bi tek u finišu usporio kako bi sačuvao snagu za finale, koje je na programu 15. avgusta, od 18.45, a u kome će Emir biti – jedini Evropljanin.

Svaka čast!

Bekrić je imao ostvario šesto vreme u konkurenciji 22 takmičara, posle trke rekao da mu je današnji dan najlepši u životu.
Ovo je najlepši dan u mom životu i veliki dan za srpsku atletiku. Dao sam sve od sebe i sada želim da uživam u finalu, da budem zadovoljan. Sve ostalo je u božjim rukama, videćemo šta će biti“, rekao je Bekrić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

atletikaEmir BekrićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara