Joana Vološ (©CEV)
Joana Vološ (©CEV)

Joana Vološ o prelasku u Tursku: Situacija je bila smešna, niko me nije pitao za mišljenje

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.05.23. | 09:56

Sjajna Poljakinja ostaje u Koneljanu

Najavljivali su Joanu Vološ kao novo pojačanje Fenerbahčea, ali od tih priča ipak nema ništa... Poljakinja je demantovala glasine i otkrila da je još u januaru završila posao sa Koneljanom, u kome će ostati i naredne sezone.

Iskusna igračica je u taj tim stigla 2017. iz Hemika, od tada do danas je bila svedok ogromnih uspeha... Tačnije, bila je jedna od najvažnijih karika u osvajanju svakog pehara. A njih je čak teško i prebrojati.

Izabrane vesti

Poslednju sezonu Vološ je završila kao šampionka Italije, a posle toga se okrenula reprezentativnim obavezama. U međuvremenu gostovala je u podkastu "Zgrupowanie Live" gde je pričala o daljim planovima.

"Za nedelju dana letim za Tursku... na prvi turnir Lige nacija", našalila se Poljakinja.

Pojasnila je potom Joana zašto je bogata ponuda iz Turske nije oduševila...

"Stvarno je situacija u poslednje dve nedelje bila veoma smešna. Niko me nije konsultovao, niti pitao za mišljenje... Čak je i poljska štampa pisala o tome, a ja nisam potvrdila uopšte. Zapravo, prelazni rok je za mene završen u januaru. Tada sam imala ostanak u Koneljanu kao opciju, odlučila sam da ostanem i potpisala sam novi ugovor".

Poljakinje veoma prija boravak u Italiji, pa nije mnogo razmišljala o nekim drugim opcijama.

"Ovde se osećam dobro... Bilo je ponuda, ali sam ja na kraju odlučila da mi se najviše isplati da ostanem, pre svega zbog privatnih stvari - odnosno mesta i ekipe. Ponekad novac nije najvažniji, već mentalna i radna udobnost. Znam sve, odgovara mi i način rada trenera i to je to", podvukla je Vološ.


tagovi

Imoko KoneljanoOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara