(© MN Press)
(© MN Press)

Jevtić crveno-belima doneo i pehar Superkupa: Nisu ni moji igrači za bacanje

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.09.24. | 22:32

"Moglo je da bude i dramatičnije, ali ovako je slađe", ističe trener Zvezde

/Od izveštača Mozzart Sporta iz Smedereva/

Prvi cilj u sezoni ispunila je Crvena zvezda. Posle osam godina posta ponovo je osvojila trofej Superkupa. Put do trona nije mogao da bude spektakularniji. Vojvodina Mozzart pala je tek posle pet setova - 3:2, a jedan od glavnih tvoraca vrednog dostignuća bio je i trener Ivica Jevtić.

Izabrane vesti

Šef struke crveno-belih je pre skoro šest meseci trijumfovao u nacionalnom prvenstvu. Upravo zahvaljujući toj kruni, dobio je i privilegiju da već krajem septembra nastavi tamo gde je stao u aprilu i u bogate vitrine unese još jedan pehar.

"Moglo je da bude i dramatičnije, ali ovako je slađe. Vojvodina Mozzart pokazala je visok kvalitet. Mladi Novosađani su se borili kao lavovi, ali nisu ni moji stariji momci za bacanje. Kako igramo u paklenom ritmu, praktično na četiri fronta, želeo bih da ih pohvalim i čestitam na uspehu"; istakao je Jevtić za Mozzart Sport.

Klub sa Marakane značajno je i bio oslabljen. U postavi je ponovo izostao primač servisa Filip Stoilović.

"Žao nam je što nije bio na terenu. Nadamo se da će se uskoro vratiti, ali i da će da bude srećan zbog trofeja".

Kako je zbog uspeha i vreme za slavlje, sačuvao je evenutalne primedbe na račun svojih pulena za drugu priliku.

"Ne mogu da budem nezadovoljan igrom. Čak i kada igramo loše, pobeđujemo u utakmicama. Sve te periode nadomešćemo dobrim rezultatima".

Na kraju, osvrnuo se da je napravljen tek sitan korak u velikom broju takmičenja. Superkup je arhiviran, tek slede bitke za preostale domaće počasti i evropsku vizu koja garantuje i učešće u Ligi šampiona.

"Idemo da se borimo za svaki pehar. Da li ćemo uspeti ili nećemo, zavisi od protivnika. Ono što možemo da obećamo je da ćemo dati sve od sebe i da istrajemo u svojim namerama", zaključio je Jevtić.

Piše: Uroš Selenić


tagovi

Ivica JevtićOK Crvena ZvezdaSuperkup SrbijeOK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara