Komentari na vest

Janić seo na klupu u drugom setu: Nisam mogao da pomognem unezverenom timu

S

Sf

pre oko 1 mesec

Aaaaaaa i ovde zavera protiv partizana. Naredili mu da izgubi. Zvezda je slučajno bila prva u ligaškom delu i slučajno juče pobedila. A kup partizana u rukometu, tu niko nije naredio da partizan izgubi. Vi ste u teškoj paranoji. Ajde šala ajde sve ali kod vas to prerasta u tešku bolest. Šta zamišljate da ste? Kad izgubite onda je zavera protiv vas u svim sportovima, svi vas mrze, sapliću a kad pobedite onda se busate u grudi i vičete da ste sila "institucija" i ostale gluposti. Neverovatno.
?

???

pre oko 1 mesec

Sta ces ti onda na poziciji trenera ako u drugom setu samo sednes i ne radis nista a ekipa gubi???????? Sta radiš onda tu???? Otkaz momentali!!! Nit čovek nit trener. Bolje reci popali slučaj.
D

Dogadja se...

pre oko 1 mesec

I bas sad, slucajno...
E

Explayer

pre oko 1 mesec

Dok si imao na klupi Živanovića da ti priprema utakmice i ekipu ,titula se podrazumevala...sad kad ti treba da preuzmeš taj deo posla , nema rezultata. Zapitaj se čoveče šta radiš i kako si spremio ekipu za finale!
L

Lubenica

pre oko 1 mesec

Iritantan čovek jako. Izigrava nekog džibera svaki put kad daje izjavu, posebno kada izgubi.
T

TD

pre oko 1 mesec

A ZASTO ti tako ekipa izgleda, covece, ko je to sprema ako ne ti? Koliko iskustva treba jos?! Zar je moguce da ovakvo izdanje pruzite onda kad je najvaznije?! Da li je moguce da niste uspeli da u dva meca izbacite onoliko slab Radnicki, dva puta smo ih dobili tamo (drugi put suvereno), a izgubili kod kuce, pa gde to jos ima?! Zar nije bilo logicno da imate nekoiko dana vise odmora? Na kraju, kud ces bre veci motiv od direktne pobede nad "vecitim rivalom" u finalu i osvajanja titule, ALO!!!
O

Opusti se dečko

pre oko 1 mesec

Ovo je samo sport...
T

TD

pre oko 1 mesec

Nema opustanja:-D