Bojan Janić (©MN Press)
Bojan Janić (©MN Press)

Janić preuzeo odgovornost: Moj poraz totalno, pravio sam loše odluke

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.04.24. | 08:49

"Baš sam bio u kontra ritmu celo veče. Dešava se i to...", rekao je trener odbojkaša Partizana

Bilo je dramatično i neizvesno u Kragujevcu, slično je bilo i tri dana kasnije u Beogradu - pa je sasvim realno da se ova serija reši u majstorici.

Sinoć su odbojkaši kragujevačkog Radničkog u taj-brejku savladali Partizan i tako izjednačili na 1:1 u polufinalnoj seriji. Crno-beli svoje šanse nisu iskoristili, pa trener Janić nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo po završetku utakmice.

Izabrane vesti

"Čestitke ekipi Radničkog... Najavili smo da će biti tvrdo. Veoma su dobra ekipa, serviraju agresivno celu utakmicu - nekad im ide, nekad ne ide, ali definitivno je to njihova prednost i kvalitet", rekao je posle meča Bojan Janić. "Moj poraz totalno, baš sam u kontra ritmu bio celo veče. Dešava se i to, pravio sam neke loše odluke. Šta je tu je... I takvi smo mogli da dođemo do pobede. Iako smo čini mi se mekano ušli u utakmicu. Toga sam se pribojavao. Imamo taj treći meč - biće sličan. Ne verujem da može da bude lakši nego prva dva. Idemo da pokažemo karakter još jednom".

U taj-brejku je Partizan vodio u dva navrata tri razlike, ali je stao u završnici kada nije smeo...

"U petom setu nismo bili ubedljivi. Obično smo te stvari dobro radili kada se dogovorimo nešto. Igrači to osete i onda idu iz sve snage. A mi smo sve nešto bili na pola. Malo smo i čekali njihove greške... Videli ste jedna plasirana lopta pada, pa još nešto - dva poena za protivnika potpuno lagana u najgorem mogućem momentu. Sve je to igrački, ljudski, idemo dalje".

Odlučujući susret ove dve ekipe na programu je u četvrtak u dvorani "Jezero".

"Biće izuzetno teško u Kragujevcu. Bilo je mnogo ljudi prošli put, verujem da će biti još više. To je možda i najlepša stvar u našem sportu - kad svi navijaju protiv tebe. Lepo je kad navijaju za tebe, a bogami lepo je i kad su protiv", podvukao je Bojan Janić.



tagovi

Bojan JanićOK PartizanSuperliga Srbije u odbojci

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara