Komentari na vest

Jakšić: Ne treba da pričamo, nego da se pokažemo u bazenu! Ovo nismo pravi mi

R

Realno posmatrano

pre oko 2 meseca

Što pre shvatimo da ovo više nije ona šampionska generacija to bolje po nas. Jednostavno Mandić, Jakšić i Randjelović ne mogu sami, jedini znaju kako se uzimaju medalje i dobijaju bitne utakmice. Braca Rašović, Vico, sadasnji golmani, Drašović i ostali su solidni igrači i to ne može niko da ospori, ali su mnogooo daleko od Pijetlovića, Prlainovića, Aleksića, Filipovića, Nikića... Ovo danas protiv Španije nije bilo toliko loše, za razliku od onoga protiv Australije.
G

Gost833

pre oko 2 meseca

Vas bre treba KAZNITI kada krocite nogama u Srbiju, oduzeti vam deo stečenih privilegija od ranije. Zasto ate isli tamo ako busite namerno selektora, sto to niste rešili pre Olimpijade?! Sramota, dno dna, fuj bre!!!
D

Da,daa,daaa

pre oko 2 meseca

Novi beograd glavni u nasoj ligi,eee novi beograd a ko ono vlada tamo,ko je napravio raskol medju igracima ko otera mandica iz nov bg pa onaj sto je onomad samar od stamenica dobio,eeee zato smo tu gde jesmo. Nbg NAPRED
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Ja ocekujem da ce dobiti Francuze, a onda epska s Madjarima i idemo dalje, prolazimo Grke i bar do bronze.
N

NN3

pre oko 2 meseca

Neće Grci biti prvi, dobiće ih i Italijani i Hrvati
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Da da, Nebeski narod, uvek drugi krivi, svi uroćeni protiv nas, visoka trava, plitka voda, isrivljena puščana cev, potplaćene sudije, kratko koplje, klizava šljaka, nepristojna publika, dubok pesak, uzan obruč... Ajde bar ćutite. Ok je, samo ćutite.
l

ljanmi88

pre oko 2 meseca

Ljudi sta nam je sa golmanom? Ko je taj lik? Deluje preplaseno pored toga sto je los golman, zasto stalno brani????
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 meseca

Tako je bicemo pravi protiv Francuske i Madjarske izadjemo u bazen oni se uplase imena Srbije upisemo dve pobede i mirna Backa.
К

Кљаки

pre oko 2 meseca

Ватерполо пропао као и остали делови друштва. Годинама бронзу не можемо да освојимо а некада смо је доживљавали као неуспех. Не треба се нервирати.
b

bilo nekad

pre oko 2 meseca

secam se 1996 za starije i Atlante, 1/4 protiv Hrvatske, sve jos frisko, imali smo tim boli glava, ..izgubimo,...od tada se kovalo zlato na olimpijadi i sve bronze ,srebra i slicno..Trebalo je do Rija, preko 20 godina...A kakav tim, kakvi asovi...Onda smo je osvojili nadmeno takoreci, bili smo USA u kosarci i niko nije hteo protiv nas. Tokio je druga prica,dosta srece u 1/2 finalu protiv Spanije, veliki preokret zahvaljujuci sudijama koje su im priznale jedan gol koji nije bio.. I proradio je inat, nece spanci taj mec i gol Filipovica nikada zaboraviti.. I to je to deco..Dok je ove diktature zaboravite medalje..
S

Srbi Srbi

pre oko 2 meseca

Ajde braćo!
N

NN3

pre oko 2 meseca

Ti si se danas baš pokazao. Gađa prečku sa 3 metra sa dva igrača više, gubi 5 lopti, pušta Španca da se pored njega ušeta u gol ionako očajnom i bezidejnom Filipoviću koji ne zna gde bije.. Najgori si uz golmana i Vica sva 3 meča.