Komentari na vest

Izraelka prejaka, Milici ostaje repesaž

M

Ma da bre to

pre oko 2 meseca

Debilan sistem takmicenja, treba postaviti kilaze od-do...a ne +78kg mogu i ja da radim (kad moze ona legenda od juce sto ne zna sta je) ja sam karate trenirao 19 godina i tacno se znalo borci imaju kilazu od 70 do 80....80 do 90...ili 70-75...mada koliko ja znam u dzudou je kilaza samo opterecenje jer je bitna i tehnika i brzina. Drugo je kik box i mma gde kad ti dodje mrga od 20kg vise i 10cm visi te pojede za dorucak. Tu ne pomaze ni da imas single leg ko nurmagomedov...
G

Grrr

pre oko 2 meseca

Šteta ali mi nije jasno da naša takmičarka osim ipon Seven nage koja kombinuje sa moroto Seven nage nema ni jednu nožnu tehniku propadati na kolena protiv Izraelke koja je niža za glavu nema logike ni najmanje
D

Dachazvezda

pre oko 2 meseca

Šteta , Milica (lepotica) vrhunske borbe imala, al treba da bude klasu bolja da nadoknadi ovih 20kg viška koje imaju ovi tenkovi, njene protivnice!! Jes brate da su sporije onda, al treba da ruši svaku sa po 100+ kila?!?!?!? Još ako neka ima malooo brzine na ovu tonažu... zeznuto!!!
L

Lucky Lu

pre oko 2 meseca

Odlicno se borila Milica u prve dve borbe i pobedila.Ali mi nije jasno zasto se ona bori u ovoj visoj kategoriji gde su ostale devojke pozamasno vece i krupnije od nje.Da se spustila u nizu kategoriju,imala bi realne sanse za zlato...
v

večito gladan

pre oko 2 meseca

Zato što treba smršati. Nije to lift jbg :)
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Svi vi koji spominjete kilažu... Rvanje je jedno, a sumo-rvanje nešto sasvim drugo. U rvanju je tehnika na prvom mestu. Što si teži to si tromiji, manje pokretan, i ako dozvoliš da te protivnik "poduhvati" nema ti spasa.
R

Rubikova kocka

pre oko 2 meseca

Trebala je da malo smrša i da se bori u manjoj kilazi, jer ovdje je izgleda dozvoljeno i da, za 150 kg. nastupaš u ovoj kategoriji... Nije pravedno!
p

poznavaoci

pre oko 2 meseca

komentatori o kilazi, o dzudou malo sta znaju
a

apsolutno

pre oko 2 meseca

velika kilaza nije nikakva prednost u dzudou, čak naprotiv
D

DraganKojic

pre oko 2 meseca

U svakom borilackom sportu i 5 kila vise od protivnika je prednost a ne 30. Sta mislis zasto ljudi koji se krecu sa 80-90 kila spustaju kilograme da bi bili u kategoriji po 60-70 kila ???
l

logika

pre oko 2 meseca

Po tvojoj logici kojom postavljas pitanje izgleda da je odgovor - spustaju kilazu da bi izgubili tu prednost
s

svašta

pre oko 2 meseca

Naravno da nije prednost. Baš bih voleo da vidim džudistu sa 50kg protiv ovog od 100kg. Od 10 borbi, 9 bi dobio ovaj sa sto kila
D

DraganKojic

pre oko 2 meseca

Za ljude koji nemaju pojma da sad ne pisem pasuse kucaj u guglu weight cut i gledaj kako se sa 90 kila spusta na 70 a onda se lagano vraca na tih 90, znam da su borilacki sportovi novost u Srbiji ali malo mozganja nije na odmet . Sportski pozdrav .
F

FK Livade

pre oko 2 meseca

Izraelka 30 kg min ima više od naše devojke, teško je pobediti u nerealnim uslovima.
g

gost887

pre oko 2 meseca

Nisam poznavalac ovog sporta, ali kategorije su cudne +78 moze da bude i 118kg, i ona Kubanka i ova sad su znatno vece od nase takmicarke, sto u ovom sportu daje prednost.
D

Dobar dan

pre oko 2 meseca

Ova naša izgleda lijepo i lijepo građena, a ova kao da je poplava izbacila i kao da ima 200 kila!
i

iz sljivika

pre oko 2 meseca

Biće bolje.