Jovana Mirosavljević (©MN Press)
Jovana Mirosavljević (©MN Press)

Iz Rumunije se Jovana Mirosavljević seli u Nemačku

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.06.23. | 11:18

Srpska odbojkašica je pojačala Štutgart

Prva inostrana stanica bila je u Rumuniji, a druga će biti u Nemačkoj. Odbojkašica Jovana Mirosavljević je potpisala ugovor sa Štutgartom i tamo će nastaviti da gradi karijeru.

Srpkinja je tokom prethodne takmičarske godine nosila dres Targovišta, a pre toga je u našoj zemlji igrala za Železničar i Jedinstvo iz Stare Pazove.

Izabrane vesti

Sa rumunskim klubom je osetila čari Lige šampiona, u kojoj će imati priliku da se takmiči i naredne sezone. Štutgart je obezbedio učešće u elitnom takmičenju kao šampion Nemačke.

"Veoma sam srećna zbog prilike da igram u tako renomiranom klubu kao što je Štutgart. Moji lični ciljevi su uvek veoma visoki, a ovaj klub želi da bude u vrhu, posebno u Nemačkoj, ali i da se probije što više u Evropi, kao što je to i radio u prošlosti", rekla je Jovana Mirosavljević. "Imamo iste ideje od početka i to mi se mnogo sviđa. Nadam se da mogu da doprinesem, daću sve od sebe da pomognem klubu da prikazuje odlične partije na terenu. Radujem se upoznavanju sa svima, početku rada i stvaranju pozitivne atmosfere pred start nove sezone".

Jovana je rođena 2000. godine, visoka je 185 centimetara i igra na poziciji primača servisa. Bila je standardni član mlađih reprezentatvnih selekcija, a dobila je priliku i u seniorskom timu.



tagovi

Jovana MirosavljevićOdbojkaški transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara