(© Starsport)
(© Starsport)

Ivica Jevtić ponovo u komšiluku: Zvezdin strateg preuzeo Sokolove

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 18:31

"Nije mi bilo teško da prihvatim poziv", istakao novi selektor odbojkaša Crne Gore

Spekulisalo se prethodnih nekoliko dana, a sada je i zvanično potvrđeno da je Ivica Jevtić (41) novi selektor muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde nasledio je na klupi Ivana Joksimovića, koji je predvodio Sokolove od 2022. godine. Kako je saopštila krovna organizacija iz komšiluka, ugovor je potpisan na period od četiri leta (3+1).

Izabrane vesti

Koliko je Jevtić bio zadovoljan epilogom pregovora, potvrdio je za Mozzart Sport.

"Lepa vest! Kako za moju budućnost, tako i za opšti napredak i iskorak u karijeri", istakao je Jevtić.

Kako je već imao određenog iskustva u Crnoj Gori, tek dogovoreni angažman probudio je i sećanja iz prošlosti.

"Krenuo sam u trenersku karijeru na klupskom nivou, dok se u međuvremenu ukazala mogućnost i za reprezentativnu odbojku. Drago mi je da je baš reč o Crnoj Gori. Svojevremeno sam u Budućnosti stekao igračku afirmaciju. Proveo sam tamo više nego lep mandat od 2002. do 2006. godine. Kada sam dobio poziv Saveza, nije mi bilo teško da isti prihvatim".

Planovi i ciljevi trebalo bi uskoro da budu definisani. Do tada će i stručnjak iz Požarevca moći da sabere utiske u susret predstojećem izazovu.

"Kada sam postao trener, težio sam da se ostvarim u klupskoj i reprezentativnoj odbojci. Očigledno se snovi ostvaruju. Nadam se da će angažman doneti i uspehe u budućnosti", zaključio je Jevtić.


tagovi

Ivica JevtićMuška odbojkaška reprezentacija Crne Gore

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara