"Ivana Španović"
"Ivana Španović"

Ivana, Emir i Asmir pred Beograđanima!

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.06.14. | 13:44

Pod pokroviteljstvom kompanije MOZZART na Marakani se ovog vikenda održava Kup Srbije u atletici na kojem će nastupiti i naše tri najveće zvezde

Ivana Španović

Biće ovo veoma vreo sportski vikend u MOZZARTOVOJ organizaciji koji pored najboljeg teniskog turnira u Srbiji, sedmog MOZZART Futuresa na Olimpu (finalni dan u nedelju), svojim Beograđanima poklanja još vrhunskih sportskih događaja, gde su u centru pažnje atletika i ragbi.

Izabrane vesti

Na Marakani u subotu i nedelju od 16 časova sve ljubitelje "kraljice sportova" očekuje finale Kupa Srbije u atletici, u sklopu kojeg će biti proslavljeno četvrt veka kako je AK Crvena zvezda osvojio Kup evropskih šampiona. Atletika je minulih godina doživela veliki uzlet u Srbiji, pre svega zahvaljujući Ivani Španović, Emiru Bekriću i Asmiru Kolašincu. Atraktivnu Zrenjaninku, superbrzog Novobeograđanina i stamenog Sjeničanina svi posetioci beogradske Marakane ovog vikenda će imati prilike da gledaju i dive im se uživo, između ostalog zahvaljujući i kompaniji MOZZART.

Finale Kupa Srbije

Naravno, ovo nije niti će biti sve što kompanija MOZZART čini za domaći sport. Budite spremni za još mnoga iznenađenja i uživanje u vrhunskim sportskim događajima iz MOZZARTOVE "kuhinje". 

(Foto: STAR SPORT)


tagovi

SrbijaIvana ŠpanovićEmir BekrićatletikaAsmir Kolašinac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara