Komentari na vest

Italijani otkrivaju: Sara Lozo potpisala za dva kluba, preti joj suspenzija

G

Gost0983747828

pre gotovo 2 godine

Mozda se i moze nazvati nekorektnim potezom ali... Mnogo klubova, pocevsi od Srbije, su ostali duzni igracima. Ovde je to posebno koriste, gde ucenjuju igrace raznim stvarima, od igranja u postavi do odlaska u reprezentaciju, prete im upropastavanjem karijere i na druge nacine. Koliko je godina odricanja, znoja, truda, rada, povreda,.. i koliko igraci sami ulazu tako da podrzavam da cene sebe i cene svoju vrednost. Nekada igraci i menadzeri i nemaju izbora i potpisuju i za manje od onoga sto igraci vrede...sto mislim da je ovde slucaj (nije ona naucila da igra za 2 meseca u reprezentaciji ili u prethodnom klubu pa sad iskocila slucajno u Ligi nacija) i ako je tako i ako Rumuni zele da je zadrze i treba m, neka izjednace ponudu sa drugim klubom i nek plate kvalitet. Sigurno je Sari bolje za iste pare u Rumuniji i blize kuci. Uvek podrzavam sportistu, posebno u odbojci, gde svake godine klubovi menjaju igrace i gde igrac ne zna sta ce i gde sledece sezone bez obzira i ako dobro odigra i gde se retko potpisuju ugovori na dve i vise godina i pod povoljnim uslovima za igraca, kao u drugim sportovima. Smatram da sada svoje dobre igra Sara treba da iskoristi i ne mislim da je to nesto puno nekorektno, kao i u slucaju Meljanca koji je posebno 3-4 godine bio skrajnut u CZ i samostalno napredovao. A kad je iskocio onda nece da ga puste i sete se ugovora. Nije nego...
H

Hrvoje

pre gotovo 2 godine

Tako i treba, boli je patka. Ako je kazne ode u Россия
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Neka, kad je bahata i alava. I treba da sedi godinu dana kući bez kluba.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Koliko god da sam je hvalio i o njenim igrama u Rusiji i na Ligi Nacija samo lepo govorio moram sto se ovoga tice da kazem naravno ukoliko se dokaze da je istina da hoce da ispali Rumune onda stvarno vrlo nekorektan potez sa njene strane.Neko je pisao ranije i da je sa Meljancem bila slicna situacija jer su (valjda Juzna Koreja) neka ekipa i Crvena Zvezda govorili da je sve reseno,ako vidi neko ko zna ili ko je pisao moze i da pojasni taj slucaj.Svakako vrlo nekorektan potez a isto tako je Maja Ognjenovic pre par godina nakon mnogo izlazaka u susret od strane Dinamo Moskve ispalila Ruse,prvo je potpisala nov ugovor sa njima a onda ga ponistila i otisla u Vakifbank samo par dana kasnije jer nije htela uopste da razmislja o DInamu,uprava iz Dinama se odma dogovorila sa Turcima jer nisu vise hteli da imaju posla sa njom i njenim menadzerom.Treba za primer da bude kako su se Kosa i Valjefolja postovali maksimalno u svakom pogledu.
u

uzicanin

pre gotovo 2 godine

Nadam se da nije savetovana od strane menadzerske agecije Šimurina , a poznavajuci njihove agente ne bi me čudilo da jeste.