Said Heidarirad (©AFP)
Said Heidarirad (©AFP)

Iranski Nindža čuva gol Partizana

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.08.24. | 23:00

Said Heidarirad potpisao jednogodišnji ugovor sa crno-belima

Crno-beli rukometaši se u hodu pojačavaju pred start nove sezone i duel sa Vojvodinom u Banjaluci 12. septembra u Superkupu Srbije. Partizan je ovog leta krenuo sa trojicom čuvara mreže, iskusnim Lukom Arsenićem, Nemanjom Marjanovićem i mladim Nikolom Zorićem, pojačanjem iz Benfike.

Posle turnira u Ohridu i tek petog mesta prethodne nedelje, poraza od Vardara i Celja, osvajač Kupa Srbije je odlučio da se pojača na golu. Izbor je pao na Iranca Saida Heidarirada, piše zurnal.rs.

Izabrane vesti

Doskorašnji čuvar mreže rumunskog Dinama potpisao je jednogodišnji ugovor sa timom iz Humske. U timu iz Bukurešta je proveo čak sedam godina. Ima iskustva u Ligi šampiona. Prošle sezone je bio u senci reprezentativca Srbije Vladimira Cupare, koji je bio prvi izbor Ćavija Paskvala. Iranac narednog meseca puni 34 godine, a branio je boje i reprezentacije svoje zemlje.

U Dinamu je osvojio čak 15 trofeja, šest titula, pet Superkupova i četiri Kupa Rumunije, a nadimak mu je Nindža. Očekuje se da će jedan od golmana crno-belih da napusti Humsku posle dolaska nekadašnjeg čuvara mreže bukureštanskog Dinama.

Heidarirad je 10. pojačanje Partizana ovog leta. Pre Iranca, crno-beli su doveli desnog beka Nikolu Crnoglavca (Fošani, Rumunija), srednjeg beka Mihu Kotara (Slovenj Gradec), desna krila Marka Vasića (Vranje) i Lazara Anđelokovića, levo krilo Bojana Madžovskog (slobodan igrač, posle raskida ugovora sa Lovćenom u januaru), pivotmene Nemanju Ratkovića (Vojvodina) i Filipa Leovca (Izrael), golmana Nikolu Zorića (Benfika) i mladog srednjeg beka Radana Kovačevića (Vrbas).

Nosioci igre iz prošle sezone, kapiten Nikola Zečević, Mladen Šotić, Nemanja Marjanović, Veljko Popović i Nemanja Obradović produžili su ugovore s klubom do 2026.


tagovi

RK PartizanSaid Heidarirad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara