(©MN Press)
(©MN Press)

Inđija pronašla pojačanja u Prvoj ligi

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.07.24. | 10:50

Stigao tandem iz Gornjeg Milanovca Minja Tasić - Magdalena Kurćubić

Posle kraćeg odmora i pauze između dve sezone, Inđija je ponovo krenula u kompletiranje tima za predstojeće izazove u Superligi.

Ekipa trenera Nikole Jerkovića osvežila je redove i pojačala se sa dve odbojkašice. Prvo je paraf na ugovor stavila primač servisa Minja Tasić (27), a potom i mladi tehničar Magdalena Kurćubić (18). Zanimljivo je da je ovaj tandem sarađivao i u takmičarskoj 2023/2024. u Takovu iz Gornjeg Milanovca, koji je član Prve lige Srbije.

Izabrane vesti

Tasićeva je nešto iskusnija, pa je u dosadašnjoj karijeri, između ostalog, igrala još za Beograd, Partizan, Srem, Nakovski volej, Volejlend, Lazarevac i Smederevo. S druge strane, Kurćubićeva je nedavno upisala i fakultetske studije, što je verovatno umnogome uticalo da napusti klub u kojem je stekla afirmaciju i preseli se iz Šumadije u Srem.

Prethodno je Inđija odlučila da zadrži srednje blokere Janu Andrić i Laru Barnak, libera Anđeliju Božović i korektora Jelisavetu Kojadinović. Opremu su nešto ranije zadužile primač servisa Anđela Đačić (Radnički Beograd) i dizač Mina Stojanović (lajkovački Železničar). Najveći dobitak je i ostanak stratega Jerkovića, koji je u međuvremenu stručnom štabu priključio pomoćne trenere Denisa Mehića i Pavla Ninkovića.

Piše: Uroš Selenić


tagovi

OK Inđija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara