Komentari na vest

Ima ko da odmeni Maju i Tijanu: Srbija lako do prve pobede u borbi za Pariz

t

tatata

pre 7 meseci

Mislim da ovde jedna te ista osoba staje u odbranu Drce. Bolesno opsednuta. Trenera odlucuje a ne mi. Mozda Maja bolje odradi trening od Drce. Gvudeti se sigurno oslanjao na Majinu lucidnost sto Drca bas i nema.
s

suzanana

pre 7 meseci

Smarate vise sa Drcom. A sto ne spominjete da je bolesna maja usla u mec protiv holandije i preokrenula a drca lose igrala. I bolesna maja je opet najbolja na svetu. To sto je Drca bila proglasena za najboljeg tehnicara na svetu je statistika. I ofelia malinov je bila proglasena fa je najbolja a realno nije.
N

Nnnnn

pre 7 meseci

Takodje da nije bilo te DRCE ne bi okrenuli na 2:1 protiv Turske. A ta ista Maja da razmislja o ekipi ne bi igrala bolesna i BEZ DVA TRENINGA FINALE. Tu se ne zna ko je gore postupio trener ili ona, ej bre finale da igras nisi dva dana trenirala pred finale. Sto nije igrala prosle godine? Malo dodje malo ode te zasitila se pa nije pa ovo pa ono. Bojana Drca je prosle godine celo leto igrala sama i ekipa je donela 2 medalje. Svaka cast Maji al ona nas je i zakopala donekle u finalu. 70 lopti dala Tijani primacima po 10. Mada vise je kriv Gvideti koji ne razmislja o ekipu nego stavlja svoj ego ispred ekipe i daje dozvolu zeni od 40 godina bolesnoj i vez dva treninga da igra FINALE.
S

Sramota!!!

pre 7 meseci

Ponavlja se scenario kao pred Tokio gde jedan priučeni bosanski menadžer određuje ko će igrati u reprezentaciji Srbije a ko ne. Napišite slobodno da Drča nije u reprezentaciji zato što je odbila Eczačibaši i otišla u Fenerbahče....
b

bratunga

pre 7 meseci

Kako te nije sramota da troluješ ? Devojka uzela odmor u dogovoru sa selektorom i devojkama zbog porodičnih problema.
N

Nnnnnnnn

pre 7 meseci

Da li je uzela odmor zbog porodicnih problema? S obzirom da je posle dva tri dana od dolaska u Srbiju otisla u Tursku na promociju u klubu i na lekarske preglede.
!

!!!!!!!!!!!!!

pre 7 meseci

Ma jel moguce da su igrale Bjelica i Sladjana Mirkovic, kako je to moglo proci? Trebale Tijana i Maja da se upregnu i protiv Meksika, bravo Gvideti napokon pametno razmisljanje wow! Da je tako bilo na Evropskom bilo bi lepo npr da su igrale DRCA i Bjelica protiv Slovenije Ukraine i tako tih slicnih….
1

1.1.1.1.

pre 7 meseci

Kad bi dotični primač servisa ostao na klupi i mi bismo predahnuli
g

gvideti odlazi

pre 7 meseci

Bjelica od 40 lopti prosla 11 puta PROTIV MEKSIKA!? I Eto kakva je ona zamena? Tuzno. Male Uzelac vise nigde nema, cak ni protiv Meksika. Kada ode u Brazil nece je biti nigde. Odnos prema Drci je bio sramotan. Na EP smo imali dva bitna meca - Holandija i Turska /Poljakinje nisu vrh/. Holandiju smo dobili od Turkinja izgubili zbog forsiranja bolesnog tehnicara. I opet smo se vratili mlatretiranju Tijane koja je morala da zabije po 30 i vise da bismo dobijali. NIKAKAV NAPREDA U IGRI I NIKAKVA INOVATIVNOST. Nije sasvim izvesno da cemo proci na ovom turniru. A vec to je pokazatelj kojim putem idemo!
N

Nnnnnnn

pre 7 meseci

Ja se nadam da ce na VNL 2024 poslati bar Taru Taubner pa da od nje pokusa napraviti neku zamenu Tijani par da igra te losije utakmice, jer od Ane nema leba vise. Tara bar grize trudi se… zao mi sto se povredila ove godine na VNL mislim da bi lepo igrala naravno ako bi joj dao sansu.
m

mnogo viška

pre 7 meseci

taubner i ozbiljna odbojka ne idu u istu rečenicu
č

činjenica

pre 7 meseci

Sad ce "stručnjaci" i Taubner da oklevetaju pričama da je mendzerski igrač, da nema visinu...Skočna, eksplozivna i buduci 2 korektor reprezentacije nakon Pariza nadam se.
@

@činjenica

pre 7 meseci

I sto menadzeri najvise vole mnogo je dobra

Nnnnnnn

pre 7 meseci

“Mnogo viska”- mnogo si pametan, bolje i Taubner nego Ana koja od 40 lopti pretvori 11 u poene. A inace je starija od TIJANE. Bolje dati i mladima sansu i pokusati videti da li je devojka dosledna reprezentacije nego kuburuti sa osobom koja svaku 2 loptu plasira.
@

@@činjenica

pre 7 meseci

kad se ugase svetla