Huantorena (©Reuters)
Huantorena (©Reuters)

Huantorena na listi želja šampiona Evrope

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.11.22. | 11:36

U poljskim medijima kruže glasine da bi posle epizode u Kini mogao da obuče dres Zakse

Bivši italijanski i kubanski odbojkaški reprezentativac Osmani Huantorena mogao bi u drugom delu sezone da obuče dres šampiona Evrope. U poljskim medijima već danima kruže glasine da je na Zaksinoj listi želja i da postoje šanse da u januaru iz Kine dođe u redove dvostrukog uzastopnog prvaka u Ligi šampiona.

S obzirom na to da se sezona u Kini završava ranije, igrači imaju priliku da u drugom delu pojačaju evropske klubove i učestvuju u najvažnijim bitkama.

Izabrane vesti

Gledajući partije u prvenstvu Poljske može da se zaključi da Zaksa nije prebolela odlazak sjajnog primača servisa Kamila Semenjuka, koji je kao MVP Lige šampiona stigao tokom leta u italijansku Peruđu. Poljski tim nije na mestu na kome bi želeo da bude... Trenutno drži petu poziciju sa šest pobeda i tri poraza. Prvi je sa svih devet pobeda Jastrežebski, prate ga Rešov i Aluron Varta.

U Ligi šampiona Zaksa ima dva pobede iz dva meča, a protivnici su bili Karlovarsko i Menen. U narednom kolu čeka je najozbiljniji izazov do sada na evrosceni - duel sa Trentinom u reprizi prošlosezonskog finala.

Kako bi najbolje partije prikazivala kada to bude najpotrebnije, poljska ekipa želi u postavi da ima Huantorenu - igrača sa dragocenim iskustvom.

Trenutno nosi dres Šangaja, a pre toga je bio član Lubea, Halkbanke, Trentina, Urala...


tagovi

OK ZaksaHuantorena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara