Komentari na vest

Hrvatima triler, arbitri uzburkali strasti! Australija šokirala i moćnu Mađarsku

B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Komšo naš, vaterpolisti prošli i potopili Francuze, a košarkaši tempiraju formu lagano preko Južnog Sudana, koji je inače bolji od vas u košarci, a vi zlato u tenisu ne uzeste, Kineskinja vam pokvari dan. Ako nista sutra gledaj Djokovica i uzivaj uz srpsku himnu.
D

Da da daaa

pre oko 2 meseca

Hrvati dva puta više medalja od Srba osvojenih na OI, mi već imamo 4 a vi samo 1 😅
N

No.1

pre oko 2 meseca

E bre susjed izmalerisa nam Donnnnicu! Jel Donna neki rod one naše pevačice Jelenne, proveri pa piši...
h

hehe2323

pre oko 2 meseca

pozdravljaju te braća sinkovic
O

Oprem malo

pre oko 2 meseca

Čime se bave? Košarka, 3x3, tenisom, atletika, plivanje?? Šta su? Pecanje, boćanje tako nešto?
V

Vaterpolo

pre oko 2 meseca

Odlicna igra Australije i danas Madjari su im dali samo osam golova.Golman im je stvarno dobar i Madjarska iako je vodila nije uspjela izboriti peterce.
S

SUSJED HR

pre oko 2 meseca

Lijepo li je vama Srbima, nit imate više nekih šansi za odličja, nit se nervirate, mi svaki dan odličja uzimamo i nerviramo se. Sad ce Vekić da nam donese treće zlato. Što se tiče vaterpola, vi završavate večeras kada vaši rekreativci idu kući, a nas hrvate čeka neizvjesno finale sa nekim.
K

KomsijaSrb

pre oko 2 meseca

Ocigledno da ti je to najveca radost u zivotu

Bojan Urosevic

pre oko 2 meseca

Srbija će da uradi isto kao 2016 u Rio jedva će proći grupu kao 4 i uzima zlato.
L

Lepo

pre oko 2 meseca

Lepo je videti hrvate na našem portalu, još dodje ostavi komentar i udari sam sebi plus ahahhaha... Znači da smo im dobre nabili komplekse kad u svom uspehu opet spominju nas. Mada videcemo ko ce na kraju imati više medalja, prvo skoči pa reci hop.
G

Gost000074

pre oko 2 meseca

I košarka vam ide super!
B

Bar Kohba

pre oko 2 meseca

Prvo skoči, pa reci hop! Vaterpolo grupe jos nisu zavrsene, videcemo jos kakav je kraj. Ovo ste Grke jedva na guzove dobili. U ekipnim sportovima vas nema, ni u muskoj ni u zenskoj konkurenciji, sem u rukometu gde ste truba.Svedjani juce obrisase patos sa vama, Slovenci vas isprdali, od kosarke i odbojke ste operisani, Juzni Sudan je ispred vas. Djokovic isto igra finale u tenisu, kosarkasi su medju favoritima, kosarkasice idu u cetvrtfinale, odbojkasice isto, Spanovicka tek treba da ucestvuje u atletici, a basketasi su u polifinalu. Tako da sine Brute iz komsijske zemlje ne provociraj bez potrebe kad te niko ne dira. Za medalje svaka cast!
Р

Република Српска

pre oko 2 meseca

Шта је Конвертиту, пуца те криза идентитета, ајде тамо са браћом из 23% и вашом браћом шиптарском, па се лијечите колективно!
B

Brine

pre oko 2 meseca

Susjed koliko imate zlatnih medalja
M

Mora da ti je mnogo

pre oko 2 meseca

lepo cim dolazis na sprski portal kako bi hvalio svoje i pljuvao tudje. Ocigledno je da uzivas u svojoj radosti, ali za malo... Kompleksi su neizlecivi.
S

SUSJED HR

pre oko 2 meseca

Šta ćemo vidjet na kraju?? Pa nema vama ko više osvojiti odličje. Ostajete na 2 (zlato i srebro) pomirite se sa tim.

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Ja te razumem, krv nije voda, tera te na srpske portale, geni rade svoje... Sto se tice sporta, u vaterpolu jos deceniju ne mozete da prismrdite Srbiji, ali sam ipak najvise odusevljen kako ste dobri u fudbalu i kosarci, samo tako nastavite bivsi Srbine...
D

Dino Radja

pre oko 2 meseca

Evo majstore ujko, fino ste poceli sa zlatom u zenskom tenisu, a uskoro cete jos bolje zavrsit u vaterpolu. Pogledaj malo koliko je vasih a koliko nasih sportista otislo na igre pa se zapitaj.
O

OI

pre oko 2 meseca

Ovaj je makar pošten, predstavi se ko je i šta je , za razliku od onog jednog koji je i ekavicu savladao predstavljajući se kao Srbin..Komedija od ljudi.
K

Krme

pre oko 2 meseca

Ne odvajaj to, vi ste isto Srbi, samo pokatoličeni.