Komentari na vest

Hrabro, ali nedovoljno za pobedu protiv Poljakinja

N

Nezadovoljan

pre 3 meseca

Ovo šta se radi u ossrb je malo reći najgori javašluk. Za sve se pita JEDAN čovek GENSEK, koji čak i sastavlja reprezentaciju umesto Gvidetijs, određuje ko će da putuje u Brazil, Ameriku i Japan. Da li je moguće da za najboljeg libera lige,(u idealnom timu za ovu sezonu) najbolju igračicu lige za februar, Stefanu Pakić, nema mesta ni na jednom spisku. Prošla devojka sve reprezentativne selekcije ,od pionirske do sad A selekcije sli to verovatno nije dovoljno genseku da je ON stavi na neki spisak lige nacija. Eeeee, ali ako se bude uzimalo obeštećenje za nju, tu će se već pojaviti
M

Moguće je

pre 3 meseca

Zato što je rupa u svakom smislu te reči
G

Gen.Sek

pre 3 meseca

Da je ostala u Tentu S.Pakić bila bi druga priča.
j

jan

pre 3 meseca

Posto smo se kvalifikovali na OI,ovo takmicenje sluzi da devojke iz nase lige odigraju poneku utakmicu u reprezentaciji,steknu kakvo-takvo iskustvo.Na OI vecina njih ce gledati na TV utakmice reprezentacije,tako da ovi rezultati iz Lige nacija i nisu toliko bitni,ali to ne treba da umanjuje zelju i htenje da se svaka utakmica odigra maksimalno
n

naravno

pre 3 meseca

kao i uvek pa posle bude od muke velicanje bronze zlatnog sjaja
z

za naravno

pre 3 meseca

jesmo li to mi neka velesila u odbojci pa da ne budemo zadovoljni sa svetskom ili olimpijskom bronzom
D

Da da da

pre 3 meseca

naravno Šta bi Italijanke ili Turkinje ili Turci dali da imaju olimpijsku bronzu.Uporedi njihova ulaganja lige savez broj stanovnika i gde je odbojka u odnosu na ostale sportove.Uporedi broj navijaca i bazu odbojkasica u odnosu na nas.Oni ulazu u kosarku ali je odbojka tu iza .Kod nas je odnos kosarka odbojka 1 prema milion.
R

Realnosti malo

pre 3 meseca

@naravno Ja sam ubeđen da necemo uzeti 3 medalju uzastopno na OI.Ako osvoje tu bronzu kao 3 vezanu sa olimpijade e to je po meni sada veci uspeh od titule prvaka sveta.
n

naravno

pre 3 meseca

ne ja mislim da smo negde u rangu luksemburga... hahaha... kako se perfidno vec sada stvara alibi u slucaju neuspeha da opet bude pa nikom nista. najlepsa su ta pozlacena sedamnaesta mesta. samo fotelju mi ne diraj.
G

Gost76

pre 3 meseca

Maja Ognjenović na OI ima srebro i bronzu. Ona sigurno ne ide u Pariz sa 40g po jos jednu bronzu, a ni ostale koje nisu baš u prvom cvatu mladosti. I naravno da ce sve osim zlata biti neuspeh, pogotovo što je celo leto podredjeno OI. Kao sto je neuspeh bila i bronza u Tokiju koja je progurana da bi se Teči sacuvala klupa ali je posle potpunog fijaska u finalu EP morao da ode. Ostanak bez medalje bi bio POTPUNI DEBAKL.
z

za naravno

pre 3 meseca

ti od bronze stize u sledećem odgovoru do 17 mesta... definisi neuspeh, jel to bronza na OI ?
D

Dsn

pre 3 meseca

Veliki klubovi propali ,nesposobni direktori predsednici klubova neisplacene plate trenerima igracima, citav jedan prevarantski sistem zavladao citavom odbojkom i rezultati su tu .
N

Nacionalni sport

pre 3 meseca

Srbija ulaze u kosarku i fudbal.Posledice ce se tek videti.Dok je jedan trener ili igrac u fudbalu i kosarci placen vise od svih trenera u super ligi i prvoj ligi muskoj i zenskoj u odbojci ili ima vecu platu godisnju od budzeta prvaka srbije u odbojci bice tako.Ali to su sportovi od znacaja odbojka nije i cao zdravo
L

Laganje samog sebe

pre 3 meseca

Utakmica u kojoj dva seta izgubiš sa 16 i 18 poena nikako ne može biti dobra. I u četvrtom, od rezultata 12:9 serija Poljske 16:10 koja bi recimo, da se igrao taj-brejk do petnaest bila lagana pobeda Poljakinja. Znači samo malo kada su dale gas, to je bilo i više nego dovoljno. Potpuna kataklizma.
K

Kvaka

pre 3 meseca

A što nisu dale gas i pobedile set koji su izgubile?
L

Lubenica

pre 3 meseca

Nije mi jasno zašto je izvadio Mijatović, koja mu je unela preokret i dobru energiju u ekipu?
m

mm22

pre 3 meseca

Gledam jutros Dalas-Minesota, kad u kadru devojka koja liči na Saru Lozo. Sad vidim ovu vest, to jeste Sara Lozo.
B

Brundo

pre 3 meseca

Povesti u Pariz 2 tehnicara, 1 korektora, 4 blokera, 4 primaca i 1 libera.Reprezentacija mora da ima maksimalnu ofanzivnu moc zbog sistema takmicenja.Najvise cemo da odigramo 6 meceva.To nije puno.Igrace se otvoreno jer kalkulacije ne znace nista. Ostaje jos samo pitanje sa kime cemo biti u grupi.Svako bi da bude u grupi A jer tu je Francuska nosilac grupe, cija zenska reprezentacija nije na istom nivou kao muska.
G

Gost 3839w

pre 3 meseca

Ima ko misli o tome i.ko.je zaduzen za to.
N

Nasa ofanziva je

pre 3 meseca

Samo igra preko korektora.Ostalo je napad tj plasiranje za idealno dodavanje i kontru protivnika.