""
""

Hamilton je odapeo Srebrnu strelu u srce konkurencije!

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.02.17. | 11:41

Britanac misli da je njegov tim i ove sezone sposoban da nastavi sa deljenjem lekcija Ferariju i Red Bulu

Luis Hamilton je izašao na špansku stazu, i jednostavno odapeo Srebrnu strelu kao niko pre njega. On smatra da je dobrom vožnjom pokazao dovoljno, i da će nastaviti da deli lekcije kolegama i ove sezone.

Izabrane vesti

„Bolid odlično izgleda i osećaj je sjajan. Vozili smo puno krugova i prikupili informacije koje će biti od velike koristi. Još uvek nismo radili na balansu, ali tokom narednih dana ćemo dalje raditi na poboljšavanju bolida”, rekao je Hamilton i na neki način izazvao  konkurenciju.

“Verujem da smo najjači, ali čeka nas puno posla, kao i sve timove. Trenutno se fokusiramo samo na sebe, pošto želimo da se pripremimo na najbolji mogući način“, reči su Britanca, ali ne treba zaboraviti da se iza njega juče na pisti nalazio odlični Sebastijan Fetel.

Naime, Ferari je dosta vremena prednjačio na prvom testu i imao najbolje rezultate, ali se situacija donekle izmenila kada je Luis Hamilton izašao na pistu. To je bilo i očekivano, ali je jasno da je brzina u trenutnoj postavci F1 boraca uslovljena i individualnim kvalitetima takmičara.

Na kraju, spomenimo da je treće vreme na jučerašnjem testu u Španiji ostvario Filipe Masa u Vilijamsu, a da je četvrta pozicija pripala Kevinu Magnusenu. Danijel Rikardo je za Red Bul otrgao tek peto mesto, ali je ekipa Ditriha Maetešica i tim zadovoljna budući da su uspeli da ostvare bolje vreme od Valterija Botasa, novog člana Mercedes AMG Petronasa.

(Foto: Action Images)


tagovi

Danijel RikardoFerariFormula 1Kevin MagnusenLuis HamiltonMercedes AMG PetronasSebastijan FetelValteri Botas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara