Komentari na vest

Gvideti vodi 16 odbojkašica na Kopaonik, ovog puta bez Teodore Pušić

M

Mica sandic

pre 3 meseca

VOLEO BIH KAD BI DOBIO ODGOVOR ...A ZASTO NA SPISKU NEMA BRANKICE MIHAJLOVIC !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Mihajlović - IN Bjelica - OUT Pa onda možemo i da sr nadamo medalji na OI medalji, ali dokle god he ćoravi tu, otišle su ozbiljne devojke iz reprezentacije!!! Brankica, Stefana, Brakočević...
P

Pusic

pre 3 meseca

Odmah se znalo da ce Pusic otpasti. Ona ni u klubu nije igrala kako treba, mada na VNL je pokazala vise od Jegdic. Ali svima je bilo jasno da ce Silvija ici na OI cim se njeno ime naslo medju pozvanima na VNL pre mesec dana, prosto zena i sa 38 je klasa iznad. Najveci greh ce biti ako Hena otpadne, jer je u bloku trenutno bolja od Stevanovic a pogotovo od Mine Popovic.
C

Cudne stvari

pre 3 meseca

U reprezentaciji. Jegdic koja nije ni igrala u ligi nacija, cak na dosta utakmica nije bila ni u protokolu pre Pusic? Ili je pusic znala da nece igrati u Parizu pa nije htela da se mlati pripremama? Brankica pre par dana sa tijanom u majici reprezentacije na trgu republike i predsednikom,a nije na pripremama?
G

Gost 3828

pre 3 meseca

Pa Brankica nije bila tamo kao reprezentativka.Ona je odmah rekla da ne pristaje na Gvidetijeve ideje.Kratko i jasno.Selektor ima svoje njegova je zadnja ali i igrač ima pravo da ima svoj stav.

angry_chainsaw

pre 3 meseca

Šteta za ovog ćoravog, zbog njega smo izgubili Brankicu Mihajlović. Oterajte ćoravog da nam se vrati Brankica!!! Ne može sve na Tijanu kada je stani - pani... Brankice obuci dres Srbije a ovog Gvidetija ko je doveo neka ga i vrati!!!
P

Pazarac_020

pre 3 meseca

Henna 💪❤️
S

Strsljen.srb

pre 3 meseca

Hena i Uzi su buducnost...
č

činjenica

pre 3 meseca

Mislim da je sad jasno da ce voditi 1 libera i to ce najverovatnije biti Silvija jer su njene odbrane i prijem i dalje drugi nivo za ostale naše libere. Od primača otpada Milenkovic a od dizača Mirkovic. Vodice 4 primača i 4 blokera što i jeste najpoštenije jer bi stvarno bio greh precrtati Henu posle takve sezone i igre prikazane u Ligi nacija.
K

Kvaka

pre 3 meseca

Ne bih se složio za Henu. Mlada je ona još. Znala je da kasni, da ispada, da se sudara sa saigračicama. Treba ona još mnogo da radi. Jednoga dana top 3 blokera seveta, po mojoj proceni.
č

činjenica

pre 3 meseca

Ma i da su se dešavale te situacije koje spominješ opet ne menja činjenicu da je sa 33 bloka u Ligi nacija prešišala jednu Carol, Yuan, Danesi...Da je 1 na 1 blokirala Carol, Zehru, Danesi, Anu Cristinu itd. A to je trenutno misaona imenica za Minu Popovic koja bi tobož zbog napada(koji valja samo kad joj Maja diže) trebala da ima prednost u odnosu na Henu iako je u bloku preslaba?Nikako. I Hena bi mogla da napada dobro da su joj dizale Maja ili Drča a ne Mirkovic tako da sa rezervom treba uzeti taj navodni loš napad jer to dosta zavisi i od dizača.
J

Jako fali

pre 3 meseca

Brankica!
G

Gost 3888

pre 3 meseca

Nije igrala cele godine i neozbiljno je da ide na OI bez utakmica u sezoni iza nje.Rekao sam to i pre 3 meseca da treba da ide u klub gde ce da igra .
9

999

pre 3 meseca

Ko nije igro cele sezone?
K

Kvaka

pre 3 meseca

Gde je onaj lik što je danima objašnjavao, da je Drča završila sa reprezentacijom? Možda ima neko stručno pojašnjenje.
V

Vrata

pre 3 meseca

Takodje je stručnjak rekao da Tijana ne ide na OI... 🤣
Š

Štok

pre 3 meseca

Rekao je i da Brankica neće igrati i da se Silvija vraća.Drča i nije htela a nakon dosta razgovora promenila je odluku.