Komentari na vest

Gvideti tumarao i pravio gafove, ali pustiti Santarelija u Tursku je bila skupa cena

V

Vitez

pre oko 1 mesec

Zanimljivo da je početkom 2002.posle odlaska Darka Zakoča za novog selektora predviđen Goran Nešić, tada najbolji domaći stručnjak.Međutim,nakon iznenadnog trijumfa u domaćem prvenstvu C.Zvezde, izabran je njen trener Zoran Terzić za selektora.Sve ostalo je istorija.Možda je sada vreme za Nešića
2

2000

pre oko 1 mesec

Mi smo stigli - gde smo posli! Prvo pola igracica je presedelo na klupama u svojim klubovima a posle plus nisu igrale ni VNL - skroz su se raspale.A drugi krivac je Gvideti: los tim je poveo,vucemo Milenkovic,Lazovic i Lozo kao da se igra fudbal pa nam treba golman,nema njihovog doprinosa u napadu.Trebaju nove igracice,a ima takvih: Ivanovic,Mijatovic,Kockarevic,Vajagic ,a i Bukilic dobro napada iz zone 4.Vratite Mihajlovic i Jegdic i bice bolji tim.Mislim da bi trebalo Zelenovic prebaciti na srednjaka i raditi na tome.Problem u zenskoj odbojci sto sve hoce da budu korektorke a nisu za to,zato nam fale primaci smeceri.
G

Gost.s

pre oko 1 mesec

Hvala Bogu trenet je pedaliran. Devojkama se nema sta zameriti, samo imajte na umu skor da su 9 godina do sada uziimali medalje, ovaj jedan los turnir nakon devet godina nek bude mala opomena, ali tim koji je osvajao sve do sada od 2015. mislim da to doata govori. Turska niej ni blizu takvih odlicja, Italija se ponovo vraca na velika vrata posle uzasno lose igre bez Egonu, kada su izgubili Evropsko prosle godine i nisu se uspeli plasirati na OI preko turnira, zato je kod njihi usledila drasticna promea u savezu, doveden novi trener, vracena Egonu i evo sada su opet na vrhuncu forme i igre. Samo pametno ubuduce.
F

Ffplay

pre oko 1 mesec

Kozmetička promena. Ko je u Savezu podneo ostavku? Ko je od igračica na sebe preuzeo odgovornost za samovolju i princip rada ko kako hoće? Niko. Nastavljamo po starom samo smo pajaca koji je tu i služio kao žrtveno jagnje okrivili za neuspeh i to je to.
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Gvideti sa Vakifbankom 13 titula prvaka Turske, 6 titula prvaka Evrope i 4 titule prvaka sveta.Ali zato mnogo tanko sa reprezentacijama.Nijedno zlato sa Nemackom, Holandijom, Turskom i Srbijom.To znaci da je on trener ogranicenih sposobnosti.Ne zna da radi sa onim sta ima.Reprezentacija nije klub.Narocito ne kao prebogati Vakifbank.Koju odbojkasicu hoce Gvideti nju klub dovede.E pa toga nema u reprezentaciji.
t

terzacar

pre oko 1 mesec

daj mu ti uslove za treniranje ko sto ima u Vakifbanku, odrešene ruke i neograničeno poverenje a sto da ne i neku premiju i stimulaciju pa ćes da vidis rezultate ko u Vakifbanku
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Hahaha.Imao je svoju sansu i nije je iskoristio.Sta vredi poverenje kad on pravi pogresne izmene?Tako uvek izgubi mec.Povedemo protiv Turske sa 2-1 on napravi izmene i izgubimo 2-3.Povedemo 2-1 protiv Dominikanske Republike on napravi izmene i izgubimo 2-3.Vodimo protiv SAD u zadnjem setu on napravi izmene i izgubimo mec.Vodimo juce protiv Italije on napravi izmene i izgubimo set a onda i mec.Uvek na isti nacin.Ali uvek, uvek, uvek.I on bi to nastavio da radi posto je mnogo trdoglav.
t

terzacar

pre oko 1 mesec

Pa recimo da je izabrao tim kakav je on zeleo, da ih je pripremao na način na koji je zeleo, da je trenirao u uslovima na koje je navikao i da je imao podrsku od saveza koji ga je vec izabrao onda se valjda ne bi pogubio i pravio nebulozne izmene, logično, a?
k

katkad

pre oko 1 mesec

Gvideti je teska budaletina...dzaba ceo odbojkaski savez kao i svaki timski sport je samo mesto za uhlebljavanje naprednih kadrova posle Zvalje ni voda ni zemlja nece biti zdrava a kamoli neki tamo sport
i

insajder 22

pre oko 1 mesec

Antigu su doveli na mesto selektora. Sta misilte o njemu?
t

terzacar

pre oko 1 mesec

Sta ima od uspeha u zenskoj reprezentativnoj odbojci, to je po strucnjacima ovde jedino merilo
R

Rezultati govore

pre oko 1 mesec

U ženskoj odbojci, 5 puta gubio finale poljske lige.
I

IgorNigor

pre oko 1 mesec

Bolje Kolakovića da su stavili
F

FleetwoodMac

pre oko 1 mesec

Zašto je najveći domaći mag i domaći Đovani uskraćen za priliku?Vesna da reaguje i dovede svog trofejnog stručnjaka koji joj je omogućio veliki comeback
G

Gogi123

pre oko 1 mesec

Prvo treba uloziti u mladje generacije kako bi pravili dobre igracice i to nije sporno. Ali sam isto tako stava da treba uzeti i neku stranu igracicu ako ce bas praviti razliku. Turci imaju Vargas koja kida, i sve dok bi tako neka igracica nama donosila medalje i prva mesta nemam nista protiv toga da igra pod nasom zastavom.
I

Igorgost

pre oko 1 mesec

Gvideti je ključan za neuspeh, ali doslo je tu i do smene generacija, odlaska nekih sjajnih odbojkasica poput Milene Rasic, nepozivanja Brankice Mihajlović, a pojavile su se tu i neke instagramuše i 'ribe' u reprezentaciji... U svakom slučaju, velika šteta...
R

Rubikova kocka

pre oko 1 mesec

Evo izgleda da je novi selektor Stefan Antiga Francuz koji je bio ka selektor svijetski šampion sa Poljskom muškom selekcijom!
D

Dva različita sveta

pre oko 1 mesec

Pa nije ženska odbojka = muška odbojka. U ženskoj odbojci osvojio ništa za 5 godina treniranja devojaka.
U

Upotpuni priču

pre oko 1 mesec

Sa istim Poljacima svetskim šampionima je ispao u četvrtfinalu na Olimpijadi u Riju.
U

Upotpuni priču x2

pre oko 1 mesec

I nije prošao četvrtfinale na Evropskom 2015
X

Xyz

pre oko 1 mesec

Zanimljivo da ga nakon tog veleuspeha niko drugi nije zvao
S

Strsljen.srb

pre oko 1 mesec

Hena i Uzi su buducnost...
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Sve greske pre ili kasnije dodju na naplatu.Gvideti je trebao da bude smenjen jos prosle godine kad su nas njegove izmene kostale zlata na EP.Dominikansku Republiku nije pobedio u cetiri utakmice.Cak ni u prijateljskom mecu nije uspeo.To je samo jedan primer kako smo zbog loseg selektora poceli da igramo lose.Sa njim nismo pobedili nijednu vrhunsku reprezentaciju.Cak smo imali probleme i da se kvalifikujemo na OI.
f

fokus jednak nuli

pre oko 1 mesec

juce na utakmici boskovic vise gresaka nego poena bitno da instagram radi 24/7
t

terzacmar

pre oko 1 mesec

Ovo mora da je Teča platio tekst. Što se ne napiše da je u prvih 10 godina svog selektovanja imao rezultat ravan nuli. A u drugih 10 je generaciju koja je mogla mnogo mnogo više ukopao da nikada ne uzmu to zlato na OI.
S

SilverSurfer

pre oko 1 mesec

Sve je započelo kada je jedan čovek rešio da uništi ženski odbojkaški klub Partizan.
P

Pariz 2024

pre oko 1 mesec

Najjaca ubedljivo Hena koja je u Pariz doputovala turisticki da stice iskustva ali u nekim drugim oblastima
B

Brundo

pre oko 1 mesec

Krivci su OSS i Gvideti.Pricao sam vam sta ce da bude.I zato je u neku ruku bilo potrebno da se desi ovaj fijasko da bi svi videli kakva je glupost napravljena.Nije mi drago, nije mi ni milo ali to je bilo potrebno da se desi.
С

Сунђер Боб

pre oko 1 mesec

Вратите Терзића
M

MarkoNS

pre oko 1 mesec

Suze se uz dobru cugu najbolje lece a vala se cugalo sinoc u selu kao i prethodne dve nedelje uostalom
Š

Šteta

pre oko 1 mesec

Da se delila medalja za prostačko ponašanje tu bi naše sigurno bile ZLATNE
D

Doce

pre oko 1 mesec

Maja, Silvija, Stevanović, Buša, Milenković, Bjelica-dosta je bilo, vreme je za mladje Rada Oerović, Miljević M., Vanja Ivanović, Mina Mijatovic, Hena, naravno. Još kad tu ne bi bila Mirković bilo bi idealno
M

Maca Diskrecija

pre oko 1 mesec

Što Buša 30g. može ona još. Oko nje i Tijane graditi tim za sledeći ciklus, i eto opet medalja.
R

Rada Perović

pre oko 1 mesec

Zvana 'Kocka' HAHAHAHAHHAH
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Dok je tu Bošković viđaćemo velika takmičenja. Posle toga evropska osrednjost.
Z

Zoy

pre oko 1 mesec

Pa već smo sad evropska osrednjost. Bošković je tu bitna ko biber u poslastičarnici.
A

Ajmo

pre oko 1 mesec

Ostavke Jelene Nikolic, Mesters i Knezevic. Ko je uzeo pare od Turaka za obestecenje?!? Santarelije imao ugovor sa nama do 2024! Ko je uzeo pare od Turaka i pustio Santarelija i doveo ovu neznalicu? Jeste kriv Gvideti ali i te kako tu jos ima krivaca. Ko vraca Ognjenovic i Silviju Popovic? Ognjenovic malo hoce da igra malo nece. 2017 napusti ekipu umorna je, 2022 ne igra SP ne zna ni sama sto ne igra. Silvije nije bilo 2 godine od 2021 odjednom i ona tu. Gde je Brankica? Ta devojka je propustila samo EP 2021 u Beogradu jer je morala, bila je povredjena. Treba sve sagledati a krivci da se povuku odmah.
M

Mihajlovic

pre oko 1 mesec

Brankica je tražila 250.000 evra da dodje na dvonedeljne pripreme plus turnir
A

Ajmo

pre oko 1 mesec

@Mihajlovic, nije ona trazila nista. Trazila je odmor od klubske sezone a on je terao da igra VNL. Sto nije terao Busu Stevanovic i Popovic Minu da igraju VNL koje su uzasne bile i u klubu nego njima dao odmor od nerada u klubu a Mihajlovicku tera na VNL. On je dve godine selektor i 2 godine Brankice nema u timu!!!!! Kod Santarelija je isla i na VNL i svetsko prvenstvo, znaci da je do raspalog Gvidetija! Tako je izbacio i Gizem Orge iz Turske reprezentacije 2017 godine pa je Santareli vratio prosle godine i uopste nije pogresio.
B

Bravo devojke

pre oko 1 mesec

Sve čestitke košarkašicama Srbije koje su ovim folirantkinjama i manekenkama objasnile kako se bori za dres sa nacionalnim grbom
D

Da da da

pre oko 1 mesec

Cetvrtfinale EP ispale od Belgije sa 42 razlike Sa zadnjeg svetskog sa 33 u cetvrtfinalu Sa OI u cetvrtfinalu sa 20 razlike Sta je tu za Bravo bas me zanima Sve sa Amerikankom u timu
J

Jes vala baš

pre oko 1 mesec

Kosarkasice su bukvalno, amaterke. Ne znaju osnovne stvari u kosarci. Tuzno za gledanje
G

Grande Nikola

pre oko 1 mesec

Nikola Grbić se od reprezentacije oprostio sa 37 godina iako je mogao komotno gurati i do Londona. Treba znati kako otići a da ostaneš veliki. A Maja Cirkus Ognjenović je ostala dok nije izvukla poslednji dinar.
P

Prime time

pre oko 1 mesec

Boskovic se samo sada pokazalo kakva je rupcaga od igraca. Dok su je ostale vukle to je i islo. Kada su druge omatorile pretvorili smo se u Ezacibasi, dobri na papiru a nema nas nigde
S

Sram se

pre oko 1 mesec

Srami se
н

нс бој

pre oko 1 mesec

Ти и слични смирите комплексе,јесте нормални шта пишете.Рупчага је нажалост у твојој глави уместо мозга.
R

Rradojko

pre oko 1 mesec

Ajd sad polako:Bjelica,Silvija P.Pusic,Maja O.Drca,Busa,Mina P,Bojana M..Dosta je bilo.PENZIJA...
N

Nojer

pre oko 1 mesec

Vratite Terzića,ili pokušajte sa nekim drugim trenerom(Branko Kovačević,Slobodan Kovač itd).
B

Branja ti li si

pre oko 1 mesec

Branko Kovačević HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHhhHah
Ž

Žakić da se pita

pre oko 1 mesec

IGOR ŽAKIĆ!!! Može i Vlada Šaraba ako je Lela Kijac zauzeta
O

OK Bavanište 1970

pre oko 1 mesec

Samo Vladisavljev Srbiju spasava
s

sasa s

pre oko 1 mesec

pri nase. vodsvu i posedu koji smo imali u prvom setu trazi celendz gubi poen i tu krece potop
E

E moj AV

pre oko 1 mesec

Ne daj Bože da se pomogne i uloži novac u žensku odbojku i vaterpolo. Bitno je da se ulupavaju milioni u košarkaške i fudbalske klubove večitih i to stranim igračima koji taj novac odnesoše. Rukomet nam isto pao na amaterske grane. Zato ćemo osvojiti 3-4 olimpijske medalje maksimalno. Sramota!
s

svašta

pre oko 1 mesec

Koje 3-4 medalje? Sve ostalo se slažem
S

Sve se videlo

pre oko 1 mesec

Ulaganja: Ženska odbojka = 100000 * ženska košarka Rezultat na OI: Ženska košarka 2 pobede, ženska odbojka 1 pobeda
B

Boners

pre oko 1 mesec

Gvideti glavni krivac a odmah posle savez koji ga je doveo. Slaba situacija u svim selekcijama, svim uzrastima, kod zenkse selekcije sve izvlaci Boskovic. Ovo deluje kao placeni oglas saveza, svi su krivi osim njih.
p

pallavolo sr

pre oko 1 mesec

Smena u svim zenskim selekcijama i ozbiljan rez inace....ni Balkanijade vise ne osvajamo ako niste primetili
b

bata 1245245

pre oko 1 mesec

Ma da kriv je Gvideti sto imamo jednog i po igraca.....nije Terza bezveze otisao video je da dolazi talas nedostatka ozbiljnog kvaliteta zbog loseg rada u mladjim reprezentativnim selekcijama, i da u ovoj ekipi sem Tijane Boskovic ostale su prosecne igracice ....nazalost ni ove mlade nisu na nivou niti ce biti...Uzelac, Kurtagic, .....itd....nisu ni u svojoj generaciji osvajale Evropska i Svetska prvenstva.....ali ako vam je lakse da verujete da je trener kriv....ok
s

svetlica

pre oko 1 mesec

Vala bas sve tacno....Maja vise nece igrati, a i kad Tijana prestane da igra za reprezentaciju, necemo se ni kvalifikovati za ovakva takmicenja
O

Oxx

pre oko 1 mesec

Tacno tako, Terzic je rekao da je Milena Rasic poslednji vrhunski igrac kojeg je nasa liga proizvela, a ona je u ligi bila pre 15 godina. Nije realno ocekivati nove Maju, Rasu, Tijanu, Brankicu, Stefanu, ali problem jeste sistemski i traje vec dugo.
L

LuloLulo

pre oko 1 mesec

Ok on djeluje kao amater, ali kako objasniti toliki broj servis gresaka i toliko pecanja. Blok non stop kasni. Mozda ipak trenutno nismo krem svjetske odbojke. Kad se na to doda loš dan Tijane Bošković ishod nije mogao biti drugaciji. Da li bi osvajanje prvog seta šta promjenilo, ne znam. Ali igra je bila sve gora i gora kako je meč odmicao
M

Miste

pre oko 1 mesec

Nemamo mi kvalitet za zlato u ovom trenutku, selektor sa svojim neuobicajenim reakcijama i izmenama samo je dodatak na to. Pa i santareli se muci da nadje startnih sest jer zbog povreda nisu sve spremne isto a nisu sve ni taj kvalitet. Cini se da smo u padu sto se zenske odbojke tice a muska je nazalost dozivela pad odavno.
V

Vizitor

pre oko 1 mesec

Ovo sto je Gvideti radio na ovim OI je amaterizam prve kategorije.Bilo koji trener iz nase lige da je bio selektor bolje bi prosli jer niko od njih ne bi narusavao oprobani recept za uspjehe na najvecoj sceni...Njegove izmene i onaj glupi celendz ce se decenijama prepricavati.Isto,mislim da mu je velika greska bila sto je otjerao Henu Kurtagic i uveo Minu Popovic.Prvu jeste pojela trema protiv SAD-a ali da je psiholog ostavio bi je u timu i pripremio za dalje meceve.Otkad je nju izbacio iz tima nas blok je sveo na nivo statisticke greske...Mada treba biti objektivan i priznati dobar dio krivice snose i igracice .Boskovic i Busa daleko od prepoznatljive forme.Lozo toliko preplasena da sam imao utisak da ce se onesvijestiti na terenu...Zna li neko zasto nije igrala Teodora Pusic.Bila je sjajna u nekim prethodnim nastupima za nacionalni tim.Mislim da je bila i najbolji libero na nekom od velikih takmicnja.
b

baraba 011

pre oko 1 mesec

Sta bre pravite od te Hene Kurtagic nekog top igraca jeste li normalni, solidan da ne kazem prosecan srednjak nista vise od toga.....vreme ce pokazati....
t

terzacar

pre oko 1 mesec

Tako je ne mozes samo na bloku graditi karijeru, nikad je nisam video da povuče neku koreju, samo tempo i alma, plus sto ne zna da improvizuje na lose dignutu loptu...ukoliko to ne popravi Lavarini ce je zakucati na klupu jer vec ima Hejrman i Danezi
O

Oxx

pre oko 1 mesec

Pusic nije igrala jer je prvu polovinu sezone bila bez kluba, a drugi deo bila u Italiji na klupi, izvan je bilo kakve forme. Nije smeo da se osloni na Jegdic jer nema iskustva na OI, a i znala je da osciluje na velikim takmicenjima. Na OI se uvek vodi samo jedan libero, izbor je pao na Popovic koja je stvarno bila usporena i podbacila
2

2523

pre oko 1 mesec

U sred recenice "Italijan" pocetnim velikim slovom? I to pisu ljudi koji su zavrsili zurnalistiku, dakle nakon srpskog jezika u osnovnoj i srednjoj skoli izucavali lingvistiku i gramatiku i na univerzitetu. Neverovatno.
P

Pravopis

pre oko 1 mesec

https://kakosepise.com/rec/talijanski-ili-italijanski/
C

Cer

pre oko 1 mesec

Au sine, jesi li ti zavrsio makar osnovnu?

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Prvo bi ga pitao jel njegova odluka ili mu je neko naredio da u LN ne igraju najbolje igračice da se uigraju pred OI nego igrale neke igračice iz domaće lige da bi se prodale a drugo zašto je prošle godine vraćao iz penzije Silviju Popović i Maju Ognjenović kad je bez njih Santareli osvojio Svetsko Prvenstvo izbacio Mladu Jegdić koja je već sada odličan Libero da bi igrala Rekreativna amaterka Silvija Popović i šta je radio sa blokere i primace pa su nam najgori na svaki servis protivnika prijem rasejan kao da ide bomba na njih a ne lopta a blokeri direktan blok na utakmicu ne postoji to nisam video odavno pa ni kod slabijih reprezentacija.
S

Savez

pre oko 1 mesec

Odluka saveza ja mislim, jer i pred prosle OI ni Terza nije vodio najjacu postavu na OI. Medjutim Gvideti je morao na OI voditi Busu Stevanovic pa i Minu Popovic koje su iz kluba dosle u losoj formi i tako nastavile i u reprezentaciji. Trebao je dati odmor samo Maji Tijani i Drci do tipa 3. vikenda lige nacija i onda igrati sa ful postavom i uigravati se
S

South Park

pre oko 1 mesec

Prebi prebi Talijana!!!
D

Djurkopiano

pre oko 1 mesec

Nema on blage veze.oni Italijana što sada Turkinje trenira bio je pravi trener.
d

dzonatan

pre oko 1 mesec

Jeli istina da ide Tijana? Ako jeste - adios medaljama za narednih deset godina bar! VRATITE TERZICA KAKO ZNATE I UMETE! Vini koga za selektora. Mislim da je dogodine SP, mora se raditi odmah , obnoviti tim i spreciti raspad!
B

BG011

pre oko 1 mesec

Sve super analiza, jedino nije dovoljno isprozivan i savez, koji i snosi dobar deo odgovornosti ne samo za seniorke već i druge kategorije. A u Ligi nacija smo osvojili bronzu, ne srebro.
G

GOSTSD

pre oko 1 mesec

Ne znam što je problem što je selektor vršio izmene? Ne branim ga, ali često treneri izvrše izmenu da bi se napravila manja pauza, a da pritom ne potroši tajm aut. Bitnije je pitanje zašto je to problem igračicama ako su tako kvalitetne kao što svi pričamo? Kvalitetan igrač može da izađe i uđe bilo kad i on će u svakom trenutku da pokaže zašto je jedan od najboljih, tako da onda očigledno mi ni kvalitetom ne zaslužujemo više od ovog četvrtfinala.
.

.............................

pre oko 1 mesec

Samo Terzic moze da ostavi Boskovic i mozda Drcu u ekipi. Bojim se da je Tijana istrosena, a u najboljim je godinama - 27.
P

Pitam za Santu

pre oko 1 mesec

Nego kako nam ide sa onom osvetom Danijeleu?
Ш

ШидНавијаЗаЗвезду

pre oko 1 mesec

Рекао сам и после прве утакмице на ОИ. Гвидети највећи кривац ! Мења поставу која му доноси резултат. Човек као да је дошао да буде селектор противничким екипама. Вратити Терзића под хитно. Човек је правио постепене смене генерација, а да се није осетило увек смо били међу 3 екипе.
A

Alo alo

pre oko 1 mesec

Sta vam je "nisku medalja"?valjda "žetva"ovu reč "nisku" prvi put čujem.
G

GM GM GM

pre oko 1 mesec

Niska znaci niz
&

&

pre oko 1 mesec

Nekima je trebalo dve stotinke da to shvate a nekima dve godine
m

miki35

pre oko 1 mesec

Covek nas je unistio...slucajno ili namerno...
B

Belgrano

pre oko 1 mesec

Najgori selektor i najveci klovan u istoriji odbojke.