Komentari na vest

Gvideti objavio spisak za treći turnir i za pripreme za Olimpijske igre

d

da se kladimo

pre 4 meseca

Ide pet primaca (4 poznate plus milosavljevic), dva dizaca, tri srednjaka i po jedan korektor i libero.
t

terzislav

pre 4 meseca

Sto da se vode 4 srednjaka ya sest utakmica maksimalno? Sam Aleksic, ostale tri bi trebale da se izbore za 2 mesta. Tu godine ili staz u reprezentaciji ne treba da igraju nikakvu ulogu. Ali, sudeci po odnosu OSS i Gvidetija i duvanja u istu tikvu, ici ce bas sve 4, a jedan libero. Licno, poveo bi Aleksic, Stevanovic i Kurtagic.
S

Samo da kažem...

pre 4 meseca

Ovo je stvarno sramota šta radite...Klubovi i dalje samo čutite i zadovoljite se sa 10 lopti.. Vidačić pre Zelenović...Pa šta radite??? Na osnovu koje utakmice je pozvana Vidačić??Juniorsko što je odigrala kao kako treba..A u Vrnjačkoj Banji,pa ko je bio sve je video..Nema tu sreće više..
M

MiksB

pre 3 meseca

Pa jasno je zasto. Malo Cv da se nakiti pa obestecenje. Malo klubu, a vise kesa u pdze.
B

Bravo

pre 4 meseca

Bravo za TENT! Sledeće godine nema šta da se razmišlja o reprezentaciji. Na Ligu nacija ide TENT i na sva ostala inostrana takmičenja. Devojke, bitno je da potpišete zaTent sve ostalo lako sredi JEDAN čovek. To je naš OSSRB sram da ih bude!
M

Mecca

pre 4 meseca

Odlična prilika da poslednjeg vikenda VNL vidimo u pravoj proveri kakav nam je kvalitet lige. Osim Vanje Bukilić, sve devojke su prethodnu godinu igrale u našoj ligi. Jedino nisam siguran koliko ih ovaj trener poznaje i da li će znati da uklopi najbolju ekipu i pravi kvalitetne zamene ? Imam utisak da bi mnogo bolje bilo da ih je vodio neko od naših trenera. Jovo Caković bi bio odlično rešenje. U svakom slučaju želim devojkama uspešnu nedelju i da iskoriste priliku za promociju na velikoj sceni,a na nama je da ih zdušno bodrimo.
s

sale brat

pre 4 meseca

Da dodam ovo vezano za Ivanovicku moze da se odnosi i na Mijatovicku i Ticu koja nije ni igrala na prva dva vikenda jednostavno mi sem Uyelac nemamo igracicu na prijemu koja moze da napadne iz zone 4
5

567

pre 4 meseca

Milica Vidačić pre Jovane Zelenović i Tare Taubner?
s

sale brat

pre 4 meseca

Vecina ovih koje idu u fukuoku ce igrati na evropskom prvenstvu za mladje seniorke koje pocinje 01.07, mislim da je mala ivanovicka zasluzila da ide na pripreme pa da vidimo ovako lozo nista nije odigrala milenkovicki npad ne postoji sve ostalo ocekivano mada kad vidim anu bjelicu...
M

Milos5555

pre 4 meseca

Od njih 14, 6 iz Tenta. Još dizača da su poveli, i eto prve postave Tenta
B

Brka7

pre 4 meseca

Au. Izgleda da su svi ostali blesavi kad igraju sa 90 posto full sastavima, a mi izmislili rupu na saksiji. Svetski prvak izlazi na megdan sa vedetama Tenta a predvodi ih Turcin. Srpska struko laku noc. Pokvari vas auto mehanicar
d

dzesi

pre 4 meseca

zasto nema jovane jovicic na spisku. ako je vec ovoliko igracica iz tenta zasto nije i ona. kao sto je nekad stavljen na spisak zasto nije i sad. i navijaci da idu. obavezno. da podrze igrace iz giganta
S

Srrsljen srb

pre 4 meseca

Hena i Uzi su buducnost...
P

Primacka dijagonala

pre 4 meseca

Srbija ce u parizu imati definitivno najslabiju primacku dijagonulu posle Kenije. Cak je i francuska dijagonala Kazot/Rotar/Bah bolja. Brankica lako pustena niz vodu.
č

činjenica

pre 4 meseca

Dijagonala Buša i Lozo su osvojile svetsko zlato 2022.
B

Brundo

pre 4 meseca

Pitanje je ko ce libero da bude u Parizu i koliko ce Gvideti da ih povede?Sa ovog spiska ce da otpadnu Mirkovic i Milenkovic.Bolje bi bilo da se povede jedan korektor i cetiri blokera.Kod tehnicara nema dileme ko ide - Maja i Drca.Sto se primaca tice to ce biti Busa, Lozo, Uzelac i Lazovic.Lazovic je potrebna u odbrani i ima neugodan servis.
I

Imamo samo

pre 4 meseca

Jednu koja moze da napadne.Libero se menjao kao i srednji i primaci dizaci.Totalno nebitno ko od njih igra
B

Brundo

pre 4 meseca

Imamo to sto imamo.Mora vise kroz sredinu da se igra kako bi se rasteretili primaci i Boskovic.Sve zavisi od toga koga ce Gvideti da stavi za startera tehnicara.Ako bude Maja, a ja mislim da hoce jer Gvideti ima veliko poverenje u nju, onda cemo da igramo vise predvidljivo nego da je Drca tehnicar.Drca vise mesa karte u igri.
@

@@@

pre 4 meseca

Maja i Mirkovic, Tijana ,Bjelica,Busa,Lozo,Uzi,Laza,Pusic,Aleksic,Stevanovic,Popovic(Hena 13 Igrac,mozda cak i Popovic) Nazalost Drca nece,a trebala bi da bude broj 1 tehničar ,uz svo poštovanje Maji. Navijamo za zlato,a imamo sta imamo. Samo nek ih zdravlje sluzi. Odusevljen ekipom koja ide u Japan, narocito duzacima i Ticom,sve najbolje !!!