Komentari na vest

Gvideti objavio spisak: Ana Jakšić pre Slađane Mirković, nema ni Bojane Milenković

s

samo drca

pre 10 meseci

Bojana Dr;a je najbolja u svakom pogledu. Ako se razumemo :)) . A sada par receni ca o timu. Ukoliko blok i prijem ne vratimo na ozbiljan nivo, ni na EP nema nista od finala. Ta dva elčemnta su u nekim momentima nedavno izgledala kao u nekoj ekipi druge kategorije. A tada nema nirmalnog dizanja, Tijana mora da udara na samoj mrzu ili ispod blika, a ionako na njenoj strani visi bar dvostruki blok celu utakmicu. Primaci moraju d azabijaju poene , a srednjaci da prigraju. Bar cetiri igraciced aimaju dvocifren broj poena. Ok Tijana ce da prednjaci, ali mora imati pomoc kao kod Santarelija...Takodje, atmosfre au ekipi bila je lossa, gubitnicka. Ako selektor ne shvati da s eon mora prilagoditi svetskim prvakinjama a ne obratno - opet sledi hladan tus... Kurtagic i ova dva domaca primaca su tu da popune broj na pripremama, ali ako su pamete naucice nesto i podici formu...Ipak, izostanak sa finala LN je samarcina.
3

35 poena

pre 10 meseci

Tića od 75 poena Srbije uzme sama u proseku 35 Kad se odbiju greske protvnika kojim smo dobili poene i podele poeni koji su preostali a na ostalih 13 igračica statistika je poražavajuća..
S

SALE BRAT

pre 10 meseci

Ok znamo sastav vec sada samo me zanima kako cvetkovic imijatovic na sirem pre recimo tice i
B

Brundo

pre 10 meseci

Moze da se desi da se ne plasiramo na OI, sto bi bilo debakl velikih razmera.Rivali u grupi uopste nisu naivni.Kina igra sa podmladjenim sastavom ali nije za bacanje.Dominikanska Republika nas je pobedila nedavno.Holandija nije sto je bila.Kanada je neugodna. Tako da ce nase odbojkasice da imaju protivnike ne samo u ostalim reprezentacijama nego i u Gvidetiju. Pred pocetak Lige Nacija je izjavio da Srbija mora da igra na zavrsnom turniru a onda za prvu i drugu nedelju poveo kombinovani tim bez Tijane Boskovic.To tako gospodine ne ide.Reprezentacija nije klub.
k

kako da se ne plasiramo

pre 10 meseci

Mi smo već u Parizu bez obzira na kvalifikacije zbog rang liste FIVB.A na kvalifikacijama smo među dve svakako.Opustite se...
B

Brundo

pre 10 meseci

Korektorska pozicija nam je najslabija jer imamo jednog korektora.CIm Bjelica udje odmah sledi pad u igri.Protiv slabih protivnika to nece da se vidi.Videce se kad bude gusto.Sve u svemu, zaslugom OSS i Gvdietija nisam optimista pred ovo EP.
a

a kad je to

pre 10 meseci

Bjelica usla kad je gusto? Obicno je igrala tj pocinjala neku tačnije jednu utakmicu protiv autsajdera ali se dešavalo da nam ne ide tj njoj pa je Tića igrala i tada.Od četvrtfinala svih ovih godina je naš najverniji navijač bez odigranog poena u terenu.
B

Brundo

pre 10 meseci

Ona je van forme.Gvideti ce da je korsti protiv slabijih protivnika jer nije ubojita protiv jacih.Ili kuva ili pogadja blok.Sto se tehnicara tice tu je Drca bolji izbor jer ona dobro deli lopte i tako krije odakle dolazi napad.U napadu Boskovic i Stevanovic.Njih dve imaju odlican odnos i odlicno saradjuju.
f

facts

pre 10 meseci

A tebi se napad svodi na Tijanu i srednjake?Vodice 4 primača(Lozo, Buša, Uzelac i Lazovic) od čega su 2 primača više zadužena za prijem i odbranu(Buša i Lazovic) a druga 2 za napad(Uzelac i Lozo).
B

Brundo

pre 10 meseci

Lozo igra toplo-hladno.Bolja je bila prosle godine.