Milan Gršić (© Star sport)
Milan Gršić (© Star sport)

Gršić otišao posle duple krune: Odbojkašice Zvezde dobijaju novog trenera

Vreme čitanja: 1min | sre. 20.04.22. | 13:33

“Znali smo od ranije da je već potpisao sa jednim francuskim klubom i da moramo da radimo na tome”, rekao je generalni direktor Nikola Rosić

Osvojio je duplu krunu sa Crvenom zvezdom, ali na klupi neće ostati. Milan Gršić je napustio crveno-beli tabor, a uskoro će biti poznato i ko će ga naslediti na klupi odbojkašica.

Izabrane vesti

Već je potpisao ugovor sa jednim klubom iz Francuske, to je bilo poznato već nekoliko meseci… Znali samo da moramo da radimo na dovođenju novog trenera i da je to jedan od najznačajnijih koraka da bismo mogli da nastavimo taj sistem i kontinuitet rezultata. Već smo završili posao i za otprilike dve nedelje ćemo promovisati novog šefa stručnog štaba”, rekao je generalno direktor Crvene zvezde Nikola Rosić.

On nije hteo da otkrije koje promene je već doživeo tim, ali tvrdi da crveno-beli roster može samo da izgleda bolje od oktobra.

Probaćemo i u ženskom i u muškom timu da zadržimo kostur, najznačajnije igrače za nas… Sigurno da će biti promena, ali na bolje. Smatram da ćemo biti jači i ostvariti još bolje rezultate”, podvukao je Rosić.


tagovi

Milan GršićŽOK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara