Komentari na vest

Gaučosi skresali krila Orlova tek u taj brejku, propuštena ogromna šansa u Otavi

S

Sasha161616

pre 3 meseca

Hajde momci pobedite nekog jaceg protivnika bar kad su nezainteresovani, pratimo vas i navijamo da prodjete na oi. Steta je da ova generacija bar jednom ne ode na igre.
g

gerasim

pre 3 meseca

Na 11:2 i 12:13 Luburic i Peric fulaju servise i to dva metra u aut i u donji deo mreze?! A najbolji igraci uz Podrascanina. Ne mogu dobiti Argentince godinama plus sto ne mogu dobiti tesan mec ni jedan. Veceras ih Kanada rutinski uzima i kraj oprice o OI. I nisu za nju. Ko ni ova trenercina na klupi.
P

Pa vidi se

pre 3 meseca

Odigrali smo puno seljačkih poena. Nema samopouzdanja, pa se prave greške. Ne zaslužujemo plasman na olimpijadu.
s

sale brat

pre 3 meseca

Slazem se da je Boba Kovac umeo da pronadje xicu nasima, a nas stalni problem je sto ne umemo da istrpimo nekoga i sto smo nerealni totalno kad su ambic ije u kolektivnim sportovima jednostavno Kovacevic nije ni senka onoga igraca koji nam je doneo zlato na EP potencijal na prijemu postoji ali potrebno je vreme, sto se srednjak tice tu naslednika lisinca i podrascanina nazalost ni na vidiku
G

Gost011

pre 3 meseca

Neki drugi mediji spominju da je Ivović posle utakmice ušao u raspavu sa detetom od 10-12 godina koje je došlo da navija za Srbiju. Zna li neko nešto o tome?
N

Ništa čudno

pre 3 meseca

Ivović je seljak iz Ljiga
S

Staresina Novak

pre 3 meseca

Steta sto smo izgubili, ali daleko od toga da je gotovo, sada idu kljucni mecevi protiv Kanade i Kube, ako to dobijemo u vise smo nego dobroj poziciji za Olimpijadu, ajmo Srbija!
P

Pirke 90

pre 3 meseca

Realno je da Igor nije uspeo da nađe pobedničku žicu u ovoj ekipi a što se videlo još u kvalifikacijama za olimpijske igre.Da se ne lažemo biti 9,10 na rang listi nije mala stvar i dalje smo tu,dobra ekipa i igramo gotovo egal sa najjačima ali ipak nešto malo fali za pobede.Kako god prošli kada su u pitanju oi možda je vreme za stranca na klupi,podmlađivanje apsolutno celog sastava i krenuti u operaciju LA 2028.Na kraju srećno plava četo i ajmo u ovih 5 preostalih utakmica po vizu za Pariz.
N

Nxnx

pre 3 meseca

Doslo vreme da se plasimo argentine u odbojci..
T

Tokijo 2021

pre 3 meseca

Imaju bronzu na OI pobedili Brazil u Tokiju za medalju.Sedi 1
T

Tokijo?!

pre 3 meseca

Sedi -10000
P

Pirke 90

pre 3 meseca

I na kraju sa ovolikim porazima ovi naši će se plasirati na olimpijadu 🤦‍♂️

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Ja sam odavno to napisao mi smo posle neuspeha za prošle OI morali da napravimo totalnu smenu generacije i da se za ove tri godine nova ekipa do sad uigravala ovako em igramo sa penzionere em selektor dunster koji je zalutao u poslu.
G

Gostimirko

pre 3 meseca

Kad ostanu bez OI (već su doduše) shvatice sa Kolakovic nije za selektora. Isto ce i oni iz Vaterpolo Saveza sa Stevanovicem, malo im bili debakli na svim takmicenjima kako je on selektor, cekaju da dozivimo debakl i na OI.
V

Volim fucu

pre 3 meseca

Zshvaliti se Kolskovicu i ovom vecu staraca na svemu.
O

Ok sve

pre 3 meseca

Ali sta ces reci ako odu na OI.Da li pises onda Igor nas odveo i 4 put tj 4 do 4 na OI .Pa pises nije ga bilo 2 OI ciklusa a Grbic i Kovac sa ovim timom na vrhuncu koji je selektirao Igor od 2011 nisu uspeli da odu oba puta.Čisto onako da znamo...
O

Odbojku

pre 3 meseca

Igraju svi.
M

Markonato

pre 3 meseca

Nažalost, cela generacija bi mogla da se uruši, a mogla je i može mnogo više. Nedostajalo je poverenje u Bobu Kovača, koji je, ubeđen sam, znanjem bez problema mogao ovo da iznese i odvede nas na OI. Da je dobio šansu da dugoročno radi i planira.
B

Bio i

pre 3 meseca

Nije uspeo da nas odvede kao u Nikola.Igor je to uspeo 3 puta.I 4 ce opusti se.
B

Brundo

pre 3 meseca

Previse servis gresaka kao i protiv Amerikanaca i naravno los tehnicar.
k

kuku vide

pre 3 meseca

Iskreno bolje da se ni ne nadamo, ovako se samo iznerviramo. Kad niko nista nije ocekivao dobili smo holandiju, i kuba izgubila 3 tekme, taman se ponadamo kuba dobije mi izgubimo 2… bas je morala kuba dobit…. Mada naivno je ako mislimo da ce kuba imati 4 poraza za jednu nedelju
A

Auuuu

pre 3 meseca

Koliko mi sansi propustamo? Neverovatno da dobijemo 2 meca od 7 a bitno nam je zbog igara…
D

Djape45||

pre 3 meseca

A jel treba da nas puste samo zato što nama treba ? Ne možete da očekujete da sa lakoćom dobijamo timove koji su bolji od nas samo zašto što nama treba. I sledeći rivali Kuba i Kanada su na papiru bolji od nas i sigurno nećemo lako doći do bodova.