""
""

Futsal reprezentativci Srbije podelili 50.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.03.16. | 12:29

IO FSS nagradio članove četvrtoplasirane selekcije na Starom kontinentu

Pre manje o mesec dana o njima su se pisale bajke, bili su istinski sportski heroji, pravi primer izgaranja u nacionanom dresu. Futsal reprezentativci Srbije više nisu u žiži javnosti, ali odgovorni iz FSS su se potrudili da učenike Aleksandra Kovačevića otrgnu od zaborava.

 Tačnije, da ih adekvatno nagrade za uspeh na Prvenstvu Evrope. Odlukom IO FSS futsal reprezentativci Srbije podelići 50.000 evra za plasman u polufinale Prvenstva Evrope i osvojeno četvrto mesto.
„I ovom prilikom je konstatovano da je organizacija Desetog Prvenstva Evrope u futsalu, a koje je održano u Beogradu početkom februara ove godine, bila na najboljem mogućem nivou, o čemu svedoče i brojne čestitke dobijene sa najznačajnijih mesta. Na tom Prvenstvu, futsal reprezentacija Srbije je zauzela četvrto mesto, što je obeleženo kao sjajno izdanje nacionalnog tima. Zbog toga, na današnjoj sednici je donesena odluka o nagrađivanju reprezentativaca i članova stručnog štaba u iznosu od 50.000 evra“, napisano je u saopštenju FSS.

Izabrane vesti

Futsal je i dalje veoma aktuelan sport. Naime, 22. marta Srbija će dočekati Portugaliju u prvoj utakmici baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji. Meč će biti odigran u beogradskoj Kombank Areni, a ovom prilikom su određene cene ulaznica od 300 dinara (druga kategorija) i 500 dinara (prva kategorija)

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici

 

 

 

 


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalfutsalfssEvropaAca Kovacevic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara