Komentari na vest

Furiozni finiš Vranjanaca: Čelica i Vasić spasioci tima sa juga Srbije

M

MSt

pre 27 dana

Kakav lobi ima Teodorović, pa to je neverovatno. Da se ne lažemo, ni Kraljevski nije cvećka ali Teodorović zaključava utakmice kako mu se prohte. Prošle sezone sa Dubočicom, ove sa Vranjem, neverovatno. Taj čovek bi ušao u superligu sa Niškom Banjom, ne zato što je sposoban kao trener, već zato što je sposoban u lobiranju. Zato nam je rukomet tu gde jeste.
D

DUMBA

pre oko 1 mesec

Od 45. minuta pri rezultatu 20:20 smo konstantno bili u isključenju i pasivi posle par dodavanja pa to ni Vojvodina nebi mogla da dobije, pa svi ste mogli da gledate! Prošle godine direktnom povredom materijalnog pravila igre Goč oštećen i izbačen iz finala,ove godine u prvoj utakmici finala u Kostolcu skandalozno sudjenje pravi masakar,nakon toga preostale 2 utakmice finala i prva utakmica baraža sjajno sudjenje(50/50 vqljda to treba normalno da bude!)Znači da nekome u ovom stadijumu rukometa smeta novi rukometni centar sa 4 rukometne hale ,dvadesetak hotela ,pa sad juniorska zenska reprezentacija treba da dodje 15 dana na pripreme,pre toga bili juniori,pa kvalifikacije za svetsko prvenstvo za juniorke sve to u zadnjih 6 meseci samo ,da ne spominjemo godine unazad,pored fudbala,kosarke,odbojke... sportova koji su po popularnosti i organizaciji ispred nas izborili smo se da rukomet u Banji bude sport broj 1 ,da se opet puni hala ... i neko 2 godine zaredom nam ovo radi?! Ni doktor Dejan ni ja ne zivimo od rukometa vec za njega zivimo trosimo svoje vreme,zdravlje, novac ali sve ima svoju granicu pa ćemo brzo doneti odluku šta kako i dali uopšte dalje bilo šta, iako predsednik opštine istu noć posle Vranja zvao da se nastavlja dalje da je podrska tu,pod ovakvim uslovima pitanje je čemu sve to?
E

Efhorfv

pre oko 1 mesec

A da pitaš Šljivu što su sudije tako sudile?
Š

Šote i Grobar

pre 30 dana

Ajde bre ne lupetaj. Kakvih 50:50 u prvom meču. Mnogo veća podrška sudija domaćinu u Banji nego u Vranju. Izgubili ste zasluženo, kao i mi u prvoj utakmici. Nemojte lagati narod, nego se zapitajte šta ste odigrali zadnjih 10 minuta i kolika nedisciplina igrača u odlučujućim momentima. Glava gore, nemoj da budete džekovi za 3 sezone, nego da radite još dugo i naporno. I naravno, najvažnije, selekcija igrača.
Б

Бот

pre oko 1 mesec

Суђење као и у Новом Саду, отимање за домаћина. Проверена пракса.
P

Pik tref

pre oko 1 mesec

Pa zna se ko je zastitio teodorivica i ko je sve to namestio i ko je Banju unakazio SLJIVO
F

FG

pre oko 1 mesec

Unakazio ih Kraljevski , covek gde god je radio upropastio je sve.
R

Radilica

pre oko 1 mesec

Unakazio ih je muz od predednice iz dva razloga , da bi sacuvao uvlakaca teodorovica, i zato sto organski ne podnosi dr stanojevica iz banje koga pljuje gde stigne , i ja da sam na stanojevicevom mestu podneo bih ostavku ujutru
R

Radilica

pre oko 1 mesec

Unakazio ih je muz od predednice iz dva razloga , da bi sacuvao uvlakaca teodorovica, i zato sto organski ne podnosi dr stanojevica iz banje koga pljuje gde stigne , i ja da sam na stanojevicevom mestu podneo bih ostavku ujutru . .
R

Rade Bogdanovic

pre oko 1 mesec

Sudija Trivkovic je sudio pokvareno....valjda mu je to stil...jos "namazaniji" i pokvareniji je onaj sto stoji iza njega....nije prvi put...
d

djedo iz beshke

pre oko 1 mesec

sramno da sramnije ne mozze da bidne
i

ibiervbuuu

pre oko 1 mesec

Sramno suđenje, svako ko iole malo poznaje rukomet zgražava se i stidi se zbog ovoga što su ova dvojica ne znam kako da ih nazovem, večeras uradila. Cela Srbija je brujala danima pre utakmice da će se to desiti i desilo se. Znalo se ko će suditi i zašto će baš oni suditi. Ovo je sramna rabota za ozbiljnu istragu!!! Sram vas bilo sudije!!!
N

Nije nego

pre oko 1 mesec

Ajde ne lazi. Ja sam neutralan ,odlicno sudjenje.
K

KingBg

pre oko 1 mesec

Auuuu kakve sudije. Jasno je svima ko pise. Bolje taktika,manje komentara.
T

Tacka

pre oko 1 mesec

Pregledao sam upravo utakmicu i shvatio da se ovde na komentarima ljudima samo lazi serviraju. Pobeda Vranja cista kao suza. Sudjenje evropsko.